Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
cinek78

Szyba MTS po lifcie pilnie poszukiwana

Polecane posty

witam - jak w temacie - szukam szyby do MTS 1200 po lifcie ( 2013- ....) ( na 4 śruby) . Najchętniej pożyczyć lub odkupić po rozsądnej cenie. Jestem na etapie modernizacji mojego MTS-a . Uzbrajam go w nową ledową lampę i akcesoria z tym związane ( nowy suport szyby , schowki itd...) . Z racji, że mam mieć dostawę akcesoryjnej szyby po 15 września , a 12 wyjeżdżam ( mam zamiar) na Korsykę to jestem w czarnej <font color='red'>[desmo]</font>... W związku z powyższym potrzebuję bądź to pożyczyć w terminie 12-28.09 szybę , lub odkupić od kogoś , kto zamontował w miejsce ori jakąś akcesoryjną...Za pożyczenie chętnie odwdzięczę się jakimś rabatem na ew. serwisie lub oddam podobna przysługę w potrzebie. Jeśli dostanę rozsądną cenę na używkę to mogę odkupić - przy czym  na tej opcji mi najmniej zależny , gdyż jak wspomniałem , szyba akcesoryjna już jest w drodze....

do admina : nie zamieściłem treści tego posta w dziale części, gdyż mam blokadę!!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.