Franz 0 Napisano Wrzesień 14, 2014 Forza PRENDI! Forza DUCATI Forza TORUŃ! Forza DAREK! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Wrzesień 14, 2014 BRAWO !! Serdeczne gratulacje dla NASZYCH zawodników , naszego zwycięzcy . Gratulacje i podziękowania dla osób dzięki którym powstało tak wielkie przedsięwzięcie . Pierwsze w Polsce tak prawdziwie profesjonalne a do tego CZERWONE :) . Dzięki za dostarczone emocje . Obiecujemy że raczkująca czerwona trybuna dojrzeje po zimie i wróci ze zdwojoną siłą :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Stigi 0 Napisano Wrzesień 14, 2014 Bravo :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 14, 2014 Fajnie byłoby, aby właczając strone/forum biło po oczach jaki motocykl i jaki kierowca jest najlepszy w Polsce w klasie Rookie 2014. Drugie z rzedu............ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Wrzesień 14, 2014 Brawo, brawo! Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
bialy114 1 Napisano Wrzesień 15, 2014 Prendi - od dziś mówię Ci MISTRZU !! Gratulacje. Coś czuję, że w przyszłym sezonie będziemy mieli nie lada emocje. Wielkie dzięki Panowie z DTT :thumbup: :clap: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Gliwiński 0 Napisano Wrzesień 15, 2014 Gratulacje !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 15, 2014 Zajebiście :cool: brawa i gartulacje! :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Wrzesień 15, 2014 Jeszcze nie ma oficjalnych wynikow ale po cichu juz mozna: https://www.facebook.com/desmomaniax ;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Wrzesień 15, 2014 Jestem pod wrażeniem. Jeszcze w sumie nie tak dawno ( dwa lata temu?.... tak mniej więcej ) poznałem Prendiego w Rzeszowie na rynku. Zaczynał się kręcić wokół Ducati a dzisiaj już takie wyniki. Musze przyznać, że pojechałeś na bogato chłopie, gratulacje! :thumbup: Ja do dziś jeszcze na torze nie byłem..........hemoglobina, halucynacja, mistyfikacja.....taka oto sytuacja :D. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Wrzesień 15, 2014 niesamowite, wielkie gratulacje :) czekamy sezonu 2015... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymmer 0 Napisano Wrzesień 15, 2014 Gratulacje Prendi ! Szkoda że nie będę mógł złożyć osobiście. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Wrzesień 16, 2014 Brawo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Wrzesień 17, 2014 No i stało się, jak to u nas często bywa: " Chronometraż" pomylił się w liczeniu punktów i Prendi ostatecznie zajmuje drugie miejsce... Żałosne to i zajeżdża 'starym' podejściem do ważnych dla ludzi spraw - osoba licząca czuje się zapewne zupełnie wyśmienicie a jak stanowi regulamin PZM- wyniki publikowane po każdej rundzie na Ich oficjalnej stronie nie są oficjalne... świetnie, już z góry się zakłada, że ktoś może podejść niepoważnie do swojej pracy... Jak można planować taktykę wyścigową, jak cieszyć się tym sportem w takim wypadku?! Wyszło jak zwykle 'profesjonalnie', współczujemy Piotr nerwów związanych z tym żałosnym zajściem. W sobotę bal, do zobaczenia ;-] Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kamil Gliwiński 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 Brak słów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gladys 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 Spoko, bedzie o co walczyć piotrasowi w przyszłym sezonie, bo obrona tytułu jest smutna:D brawo Piotr!!!;) Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 jak zwykle, polska żenada pzm... ale co tam i tak jest zajebiście :cool: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Wrzesień 17, 2014 Prendi jest KRÓLEM Rookie 1000 2014! Jestem za tym, aby oddać im te ich wszystkie punkty, a zdwoić siłę Czerwonej Trybuny dla Ducati, dla - tez Prendiego. Słuchajcie my juz z nimi wygraliśmy.................Yesu jacy ONI sa biedni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Wrzesień 18, 2014 yes !!! first too fight !!! Zawsze górą, zawsze pierwsi !!! :) Franz dobrze mówi. DTT są pierwsi, są najlepsi, a MY jesteśmy z Nimi i jesteśmy z Nich dumni !!! nawet jeżeli będą dojeżdżać ostatni, to nie ma znaczenia. Dojeżdżają, walczą, a my będziemy IM kibicować !!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach