Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Franz

WYGRYWAMY! PRENDI KRÓLEM ROOKIE 1000 2014

Polecane posty

BRAWO !! 

Serdeczne gratulacje dla NASZYCH zawodników , naszego  zwycięzcy  . Gratulacje i podziękowania dla osób dzięki którym powstało tak wielkie przedsięwzięcie . Pierwsze w Polsce tak prawdziwie profesjonalne a do tego CZERWONE  :) . 

Dzięki za dostarczone emocje . 

Obiecujemy że raczkująca czerwona trybuna dojrzeje po zimie i wróci ze zdwojoną siłą  :)

Fajnie byłoby, aby właczając strone/forum biło po oczach jaki motocykl i jaki kierowca jest najlepszy w Polsce w klasie Rookie 2014. Drugie z rzedu............

Prendi - od dziś mówię Ci MISTRZU !!

Gratulacje.

Coś czuję, że w przyszłym sezonie będziemy mieli nie lada emocje.

Wielkie dzięki Panowie z DTT  :thumbup:  :clap:  :clap:

Jestem pod wrażeniem. Jeszcze w sumie nie tak dawno ( dwa lata temu?.... tak mniej więcej ) poznałem Prendiego w Rzeszowie na rynku. Zaczynał się kręcić wokół Ducati a dzisiaj już takie wyniki. Musze przyznać, że pojechałeś na bogato chłopie, gratulacje!  :thumbup: Ja do dziś jeszcze na torze nie byłem..........hemoglobina, halucynacja, mistyfikacja.....taka oto sytuacja :D.

No i stało się, jak to u nas często bywa: " Chronometraż" pomylił się w liczeniu punktów i Prendi ostatecznie zajmuje drugie miejsce... Żałosne to i zajeżdża 'starym' podejściem do ważnych dla ludzi spraw - osoba licząca czuje się zapewne zupełnie wyśmienicie a jak stanowi regulamin PZM- wyniki publikowane po każdej rundzie na Ich oficjalnej stronie nie są oficjalne... świetnie, już z góry się zakłada, że ktoś może podejść niepoważnie do swojej pracy... Jak można planować taktykę wyścigową, jak cieszyć się tym sportem w takim wypadku?! Wyszło jak zwykle 'profesjonalnie', współczujemy Piotr nerwów związanych z tym żałosnym zajściem. W sobotę bal, do zobaczenia ;-]

Wysłane z mojego SM-N9005 przy użyciu Tapatalka

Spoko, bedzie o co walczyć piotrasowi w przyszłym sezonie, bo obrona tytułu jest smutna:D brawo Piotr!!!;)

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Prendi jest KRÓLEM Rookie 1000 2014!

Jestem za tym, aby oddać im te ich wszystkie punkty, a zdwoić siłę Czerwonej Trybuny dla Ducati, dla - tez Prendiego.

Słuchajcie my juz z nimi wygraliśmy.................Yesu jacy ONI sa biedni.

yes !!! first too fight !!! Zawsze górą, zawsze pierwsi !!! :)

Franz dobrze mówi. DTT są pierwsi, są najlepsi, a MY jesteśmy z Nimi i jesteśmy z Nich dumni !!!

nawet jeżeli będą dojeżdżać ostatni, to nie ma znaczenia. Dojeżdżają, walczą, a my będziemy IM kibicować !!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.