Budziniak 0 Napisano Październik 2, 2014 Mam pytanie odnośnie części silnikowych z innego modelu tj. kartery wał korby z mniejszego monstera a dokładnie 695 do mojego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 2, 2014 to przedstaw sie w powitalni, a potem pytaj smialo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
plpt 0 Napisano Październik 2, 2014 Cześć !! :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 2, 2014 Witaj... niejaki Motoricko ma na handełe M 1000 po crashu za dobrą cenę, gadaj z Nim..... Pozdr. J-999 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 2, 2014 (edytowany) Mam, mam. :) A żeby było śmieszniej, to swego czasu też brałem pod uwagę właśnie tego Monstera, którego kupił Budziniak - żeby zrobić coś łącznie - z niego i z części z mojego rozbitka. :D Tylko wtedy uznalem, że jest trochę zbyt drogi na taki cel. Szukalem czegoś jak najtańszego, z zajechanym silnikiem. No a wtedy nie wiedzialem, że miałem do czynienia właśnie z takim egzemplarzem ;) Edytowano Październik 2, 2014 przez Motoricko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Budziniak 0 Napisano Październik 2, 2014 Prawde mówiąc sprawa przedstawia sie tak ze kupiłem monsterka 2 miesiące temu po przejechaniu 1000 km łozysko na wale sie rozsypało i pękł mi dekiel do okoła łozyska od strony alternatora, wymieniłem łozysko i dekiel i moze moj błąd bo nie sprawdziłem wału czy jest prosty, poskłądałem wszystko przejechałem moze z 300 km i znow tak samo dekiel pękać zaczyna, jak go oglądałem przed kupnem to widac było ze dekiel był sciągany bo był wycisniety silikon z pod dekla, ale nie uznałem to za jakies wielkie znaczace stwierdziłem ze mogli załozyc drugi bo ten mogł byc przeszlifowany, nic dziwnego słychać nie bylo sprzegło wszystko zagłuszało :P a teraz wychodzi wszystko... dzwoniłem do firmy to powiedzieli mi ze mogą mi dekiel załatwic ale nowy, i teraz jestem troche w kropce bo od dawna polowałem na takiego monstera a wyszło jak wyszło, i teraz mysle o kupnie wału a nawet o całym silniku nie koniecznie z cylindrami. A ile Motoricko byś chciał za piec czy nie chcesz rozsprzedawać na części? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Październik 3, 2014 Na razie nie chcę rozprzedawać. Chociaż pewnie kiedyś się zdecyduję - jak mi się nie uda sprzedać całości. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Budziniak 0 Napisano Styczeń 6, 2015 Siemanko wszystkim chce odnowić ten temat, zeby nie było za pięknie łozyska na wale zrobiłem pojezdziłem moze z 2 miesiace i dukacie poleciał moduł nie mam sterowania na jedn cylinder, rozglądam sie za modułem i akurat to mojego modelu nie ma są ale do s2r... nie wiecie moze kto cos ma i czy nie pasował by np od sport clasica 1000 bo troche ich znalazłem ( silniki sa niby takie same skok tłoka i srednica ta sama jedynie koni ma wiecej, nie wiem jak ze stednicą gardzieli moze ktoś robił takie podmianki)?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Styczeń 6, 2015 Twoją mapę można przegrać na inne ECU (tego samego typu), zgłoś się do kolegi forumowego WWK. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Budziniak 0 Napisano Styczeń 6, 2015 a masz moze jakies namiary na niego? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Styczeń 6, 2015 a masz moze jakies namiary na niego? https://docpoland.com/user/87002-wwk/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Budziniak 0 Napisano Styczeń 6, 2015 chodziło mi bardziej o jakis telefon, ale wielkie dzieki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Styczeń 6, 2015 Próbuj przez PW, pewnie zagląda na forum dość często, to się odezwie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach