dardes 1 Napisano Listopad 28, 2014 Mam pytanko ponieważ robi mi się choinka na kontrolkach przy zegarach tzn. włączając kierunek delikatnie pomruguje kontrolka od luzu itp. (efekt podobny do tego jak się w lampie zespolonej masa upierdaczy). Wilgoć raczej nie ma tu nic do rzeczy bo dzieje się tak już długo a moto parkuje w zamkniętym suchym garażu (zbliżająca się choinka to też raczej zły trop ;-)) Rozbierał ktoś te zegary albo miał podobne objawy ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
junak 7 Napisano Luty 8, 2015 Mam tak samo :evil: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolin 1 Napisano Kwiecień 28, 2015 koledzy, odświeżę temat. Poszukałem po światowych forach i w takich sytuacjach były wymieniane liczniki, kto miał na gwarancji to się cieszył, a kto nie miał...wiadomo :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
junak 7 Napisano Kwiecień 28, 2015 Myślę że to może być wilgoć, zaczęło się późną jesienią i jak wyjechałem w tym roku to też się pierdzieliło ale po każdej dłuższej trasie coraz mniej i rzadziej w tej chwili jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 28, 2015 U mnie to samo, przebicie na kontrolki drogowego, wilgoć?? Ktoś coś z tym robił? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Tomek G 14 Napisano Maj 6, 2015 (edytowany) na I moim przeglądzie w Bielsku coś poszpądzili i przez rok było ok. Na wiosnę znów mi licznik rozkwita w kolorach tęczy :) Może to taki przypominacz o przeglądzie w ASO :D Edytowano Maj 6, 2015 przez Tomek G Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach