Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

dardes

Kontrolki w MTS1200

Polecane posty

Mam pytanko ponieważ robi mi się choinka na kontrolkach przy zegarach tzn. włączając kierunek delikatnie pomruguje kontrolka od luzu itp. (efekt podobny do tego jak się w lampie zespolonej masa upierdaczy).  Wilgoć raczej nie ma tu nic do rzeczy bo dzieje się tak już długo a moto parkuje w zamkniętym suchym garażu (zbliżająca się choinka to też raczej zły trop ;-)) Rozbierał ktoś te zegary albo miał podobne objawy ?

koledzy, odświeżę temat. Poszukałem po światowych forach i w takich sytuacjach były wymieniane liczniki, kto miał na gwarancji to się cieszył, a kto nie miał...wiadomo :]

Myślę że to może być wilgoć, zaczęło się późną jesienią i jak wyjechałem w tym roku to też się pierdzieliło ale po każdej dłuższej trasie coraz mniej i rzadziej w tej chwili jest ok. 

Napisano (edytowany)

na I moim przeglądzie w Bielsku coś poszpądzili i przez rok było ok. Na wiosnę znów mi licznik rozkwita w kolorach tęczy :)

Może to taki przypominacz o przeglądzie w ASO :D

Edytowano przez Tomek G

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.