Franz 0 Napisano Grudzień 31, 2014 Zauazyłem, ze na kartce swiatecznej DTT jest DTMT; nowe stare. Wszystkiego najszybszego dla Was - cala ekipa DTMT. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Grudzień 31, 2014 Tak. Strategiczny sponsor. Bedzie moc Jarek! Wysłane z mojego SM-G900F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymmer 0 Napisano Styczeń 1, 2015 Będziemy kibicować ! Na żywo ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
zulus 1 Napisano Styczeń 1, 2015 zulusy z Wami zawsze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 22, 2015 Rodzi się nowe malowanie na Ducatach Teamu. Widziałem juz nowe oklejone prawie całe czachy. Jest RASOWO, jest DUCATOWO, jest MISTRZOWSKO, jest PIĘKNIE. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Styczeń 23, 2015 Powodzenia dla chłopaków w nowym sezonie. Forza DTMT! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 24, 2015 Dzis, wczoraj, przedwczoraj gadałem z Darkiem. Przygotowania do sezonu pełna parą. Panowie trenują, chudną, trenują, crossują, serwisuja, zamawiaja, kupują. Będzie sie działo......CZERWONO MA BYĆ. Za aprobatą Bossa DTMT; Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Vince 0 Napisano Styczeń 24, 2015 No.... Panie! Czachy wyglądają rasowo! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Styczeń 24, 2015 Zapowiada cię ciekawie :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Styczeń 24, 2015 No no pięknie ! Na pewno chłopaków nie pomylimy w peletonie , ech co ja gadam :roll: z takimi owiewkamy będziemy najszybsi :twisted: :thumbup: :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Styczeń 24, 2015 Pewnie ,że będą najszybsi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 25, 2015 Marcin Walkowiak...nasz najszybszy Ducatista i Ducatista ( słyszysz Marcin?) dosiadzie nowej R..........R, 1199R2015! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 25, 2015 Wypatrujcie klubowego logo-combo na owiewkach teamu. Dobra wspolpraca to podstawa :thumbup: Dziekuje Dario! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 26, 2015 Przeniosłem sie na chwile do przyszłości; Ducati Toruń Motul Team Misano June 2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Styczeń 26, 2015 Przywies chlopakow tu na Kaylami zoganizujemy im testy kondycyjno-rekreacyjne 7dni 4/5godzin dziennie Midvaal ,Phakisa itd Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 26, 2015 Ok, KAZ. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Styczeń 26, 2015 Maszyny sa slonce swieci tory otwarte na okraglo tylko testowac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kaz 0 Napisano Styczeń 26, 2015 Maszyny sa slonce swieci tory otwarte na okraglo tylko testowac. O i paliwo po 3,5 Pln/L Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 27, 2015 Ducati Toruń Motul Team - 3x1199R;2015 bez komentarza..............POTĘGA!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Styczeń 27, 2015 Pięknie! Jest moc! :twisted: I to nasz zespół! :twisted: :twisted: :twisted: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymmer 0 Napisano Styczeń 27, 2015 Już się nie mogę doczekać sezonu ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Krasnal 0 Napisano Styczeń 27, 2015 Ducati Toruń Motul Team - 3x1199R;2015 bez komentarza..............POTĘGA!!!! Trzeba będzie zrobić hałas godny takiej ekipy na takich sprzętach! będzie dym i ognie piekielne :) yeahh Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Styczeń 27, 2015 Bedzie zlo w najgorszej postaci i wloskie ognie piekelne wypalajace dusze zawodnikow na ryzopedach ;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 27, 2015 Ryżopedy to za duzo powiedziane, Ryzoped. Na dzisiaj w stawce zapowiadana jest YamahaR1M Pawła Szkopka najnowsza technika światowa stosowana przez Ducati w 2012, tyle. Zwrócić nalezy uwagę na resztę bo to juz cała Wunderwaffe BMW szykujaca sie przeciwko nam RED! Motocykle, którymi dysponuje DTMT to już klasa, jaką reprezentować bedą Ducati w Mistrzostwach Świata. Teraz pełna opcja. Pierwszy raz powiadam Wam bedzie Ducati żegnało na proste w Poznaniuj "dablju", oj jak przykro! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Styczeń 27, 2015 No to lecimy dalej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach