Franz 0 Napisano Luty 6, 2015 Opowiadaj... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 6, 2015 Relacja niebawem ;-] Ustalilismy, iz o reszcie spraw bedziemy informowac gdy beda juz pewne na 100% wiec wstrzymajmy 'konie przeciekowe'. Jedno jest pewne- bardzo ciekawy 2015 rok nas wszystkich czeka ;-] hejj Desmo Wariaci!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Luty 6, 2015 Rewelacja :) na żywo wyglądają lepiej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 6, 2015 A, Pita! Wreszcie, to TY ;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Badrian 0 Napisano Luty 7, 2015 A w niedzielę też będą bo ja się wybieram? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 7, 2015 Darek Boss DucatiTorunMotulTeam bedzie w niedziele. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 7, 2015 Ciekawe czy przyszły już R-ki do Torunia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 7, 2015 Mozliwe, ze beda dopiero w marcu niestety. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Moderator-3 0 Napisano Luty 8, 2015 wątek wyczyszczony proszę trzymać się tematu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 8, 2015 Darek nie dojechał do Warszawy, rozłożyło go. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 8, 2015 https://www.facebook.com/ducatitorunmotulteam?ref=profile PROFESJONALNIE........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 8, 2015 Normalnie dech zapiera jak te koszule prasują..... Normalność z zawodostwem. Tak trzymać. Ciekawe czy przyszły juz eR-ki :smile:???? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fala 16 Napisano Luty 8, 2015 Ma ktoś fajne fotki DTMT z targów i chce się podzielić? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fala 16 Napisano Luty 8, 2015 (edytowany) Sprecyzuję. Dobre fotki :) U można uploadowć: https://docpoland.com/galeria/album/88-ducati-torun-montul-team-2015/ Edytowano Luty 8, 2015 przez Fala Link Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana 0 Napisano Luty 9, 2015 Witam ;) Cieszę się bardzo, że moja praca na fan pagu przypadła Wam do gustu ;) Mam nadzieję, że Was nie zawiodę :) Pozdrawiam Roksana :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Luty 9, 2015 http://motosp.pl/wmmp/ducati-torun-motul-team-rusza-na-tory-wyscigowe/51032/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Luty 9, 2015 Witam ;) Cieszę się bardzo, że moja praca na fan pagu przypadła Wam do gustu ;) Mam nadzieję, że Was nie zawiodę :) Pozdrawiam Roksana :) Witaj Roksano! Cieszymy się że dołączyłaś do nas na forum. Fun page jest extra :thumbup: trzymamy za was, za Ciebie kciuki, oby tak dalej :) Pozdrawiam :wave: Marcin ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Luty 9, 2015 Witam ;) Cieszę się bardzo, że moja praca na fan pagu przypadła Wam do gustu ;) Mam nadzieję, że Was nie zawiodę :) Pozdrawiam Roksana :) Hej. Milo bylo Cie poznac w piatek! Do zobaczenia Roxy ;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roksana 0 Napisano Luty 10, 2015 Witaj Roksano! Cieszymy się że dołączyłaś do nas na forum. Fun page jest extra :thumbup: trzymamy za was, za Ciebie kciuki, oby tak dalej :) Pozdrawiam :wave: Marcin ;) Hej. Milo bylo Cie poznac w piatek! Do zobaczenia Roxy ;-] Dzięki dzięki ;) i wzajemnie, również miło było poznać ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Luty 10, 2015 To co do poznania przed Tobą to dopiero wyzwanie. Mam nadzieje, że jesteś gotowa....... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Fala 16 Napisano Luty 10, 2015 Kontynuacja w wątku: https://docpoland.com/temat/16934-ducati-torun-motul-team-prezentacja-2015 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach