Budziniak 0 Napisano Luty 25, 2015 Witam, ja znow z moim nieszczesnym monsterkiem 1000 tym razem poleciałą mi panewka (straszny egzemplaż mi sie trafił jak nie łozyska na wale to moduł) szukam jakiegos pieca, co sądzicie o piecu od s4 jest na allegro po strzale http://otomoto.pl/ducati-monster-s4s-1000-M4183200.html co o tym sądziecie zeby przełozyc ten silnik w moją rame i co to za silniki bo moze lepiej opłaci mi sie remontowac moj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 26, 2015 (edytowany) /Ciach/ Ciężko znaleźć na rynku dobrego DSa pod Monstera 1000.Jak chcesz kupić desmoquatro, to chyba jeszcze większa loteria... Brzmiało jak ogłoszenie! Edytowano Luty 26, 2015 przez Moderator-5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Luty 26, 2015 Budziniakty to masz pecha chlopie , teraz panewka ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Budziniak 0 Napisano Luty 26, 2015 Nie no trochę za mały silnik chce nadal cos ok litra, to mój pierwszy Dukat i nie chciałbym zakończyć na nim swojej przygody bo za dobrze mi się jeździ, strasznie fajnie oddaje moc :grin: a co do tej s4 ktoś może wie coś na jej temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Luty 26, 2015 Wiesz że DS w porównaniu do desmoquattro jest pancerny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Luty 26, 2015 Nie no trochę za mały silnik chce nadal cos ok litra, to mój pierwszy Dukat i nie chciałbym zakończyć na nim swojej przygody bo za dobrze mi się jeździ, strasznie fajnie oddaje moc :grin: a co do tej s4 ktoś może wie coś na jej temat? jak dla mnie S4 z Twojego linka to motocykl ŚP klubowicza Miniu, pamiętam go ze zlotu w Rybniku,zadbana sztuka. weź pod uwagę,że to chłodzone cieczą ustrojstwo,nawet nie wiem, czy będzie pasował do Twojej ramy, do tego chłodnica,pewnie airbox itd. musisz spytać tych,którzy się znają. jeśli byłby w dobrej kasie i kondycji można spróbować. ja bym jednak szukał nowego motocykla. powodzenia tak czy inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach