Budziniak 0 Napisano Luty 25, 2015 Witam, ja znow z moim nieszczesnym monsterkiem 1000 tym razem poleciałą mi panewka (straszny egzemplaż mi sie trafił jak nie łozyska na wale to moduł) szukam jakiegos pieca, co sądzicie o piecu od s4 jest na allegro po strzale http://otomoto.pl/ducati-monster-s4s-1000-M4183200.html co o tym sądziecie zeby przełozyc ten silnik w moją rame i co to za silniki bo moze lepiej opłaci mi sie remontowac moj? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Luty 26, 2015 (edytowany) /Ciach/ Ciężko znaleźć na rynku dobrego DSa pod Monstera 1000.Jak chcesz kupić desmoquatro, to chyba jeszcze większa loteria... Brzmiało jak ogłoszenie! Edytowano Luty 26, 2015 przez Moderator-5 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Luty 26, 2015 Budziniakty to masz pecha chlopie , teraz panewka ? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Budziniak 0 Napisano Luty 26, 2015 Nie no trochę za mały silnik chce nadal cos ok litra, to mój pierwszy Dukat i nie chciałbym zakończyć na nim swojej przygody bo za dobrze mi się jeździ, strasznie fajnie oddaje moc :grin: a co do tej s4 ktoś może wie coś na jej temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Luty 26, 2015 Wiesz że DS w porównaniu do desmoquattro jest pancerny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ducafil 10 Napisano Luty 26, 2015 Dnia 2/26/2015 o 19:21, Budziniak napisał: Nie no trochę za mały silnik chce nadal cos ok litra, to mój pierwszy Dukat i nie chciałbym zakończyć na nim swojej przygody bo za dobrze mi się jeździ, strasznie fajnie oddaje moc :grin: a co do tej s4 ktoś może wie coś na jej temat? jak dla mnie S4 z Twojego linka to motocykl ŚP klubowicza Miniu, pamiętam go ze zlotu w Rybniku,zadbana sztuka. weź pod uwagę,że to chłodzone cieczą ustrojstwo,nawet nie wiem, czy będzie pasował do Twojej ramy, do tego chłodnica,pewnie airbox itd. musisz spytać tych,którzy się znają. jeśli byłby w dobrej kasie i kondycji można spróbować. ja bym jednak szukał nowego motocykla. powodzenia tak czy inaczej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach