Franz 0 Napisano Marzec 2, 2015 21 jedzie w tajlandii, Aragonii i Assen YESU YESU YESU jak on old jeżdzi. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 2, 2015 Znowu nieprzespane noce i odciski na rękach :razz: . Cieszę się jak pieron :clap: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cymmer 0 Napisano Marzec 2, 2015 Czułem to w kościach ! Cieszę się jak ... ! :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 2, 2015 Skąd to info? To je sicher? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 2, 2015 Jo to z serca wiem..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Marzec 2, 2015 Franz ju mejd maj dej ;) Już nie moge sie doczekac. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ulik 0 Napisano Marzec 3, 2015 u lala to się porobiło ;-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 3, 2015 będzie się działo :cool: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 4, 2015 http://www.gazzetta.it/Moto/Superbike/04-03-2015/superbike-ducati-bayliss-giugliano-1001110225561.shtml Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 4, 2015 ....i tak warto żyć! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Marzec 4, 2015 Niech testuje panigałe, chcę widzieć pudło :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 4, 2015 On ma zwyciężać!!! dzisiaj jak się spotkałem z Darasem , On rzekł " jakby wolno jeżdził nikt by go ie wziął, nawet za takie zasługi" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 4, 2015 Gość niewątpliwie ma jaja, teraz mocno trenuje, jeździ na rowerze, buduje tężyznę fizyczną. Wjeździ się w R-kę i będą pudła, wierzę w to. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 4, 2015 Troy ty widziszco się na forum dzieje w wątku z ciuchami. Na Tajlandie nie bedzie koszulek......wstrzymane. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Marzec 4, 2015 Gość niewątpliwie ma jaja, teraz mocno trenuje, jeździ na rowerze, buduje tężyznę fizyczną. Wjeździ się w R-kę i będą pudła, wierzę w to.Nie wdając się w szczegóły ma jedno od wypadku na donnington :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 4, 2015 i troche palca mniej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 6, 2015 Nie odpuszcza, trenuje jak szalony........ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 6, 2015 ooo, wie co dobre :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pablo 0 Napisano Marzec 7, 2015 https://www.youtube.com/watch?v=RIOFdzIyJqQ nie mogę się już doczekać... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 7, 2015 dopowiem jedynie że Irek Sikora pojedzie z Troyem , tzn. za nim :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 7, 2015 (edytowany) /ciach/. Nowy tor dla wszystkich. Nasz zawodnik z czolówki, wręcz mistrz Polski SBK. Będziemy mieli porównanie gdzie jesteśmy, a gdzie świat. Super sprawa. Edytowano Luty 2, 2016 przez Moderator-4 30b Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 8, 2015 http://motogp.pl/wsbk/giugliano-bycie-zastepowanym-przez-baylissa-to-zaszczyt/53217/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach