Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

sebek3000

Stojaki do Monster'a 796

Polecane posty

Witam,

chcę kupić stojak pod monowahacz i jedyny konkretny jaki znalazłem kosztuje ponad 500 zł :/. Czy ktoś może jest w temacie i wie gdzie można kupić taki stojak taniej?

Wymierzcie dobrze stednice trzpienia ktory ma wejsc w oske i szukajcie na allegro. Do s2r kupilem kiedys za 150zl

jw. - pisz do mnie jak cena Ci odpowiada.

Podaj średnice osadzenia + czy lewy , czy prawy ma być...

Pozdrawiam

żeby nie zakładać osobnego tematu ja mam pytanko odnośnie podnośnika do 696 - otóż szukając akcesoriów do mojego monstera wyświetliło mi m.in. na stronie wometa i akcesorimoto..pl, że mogę do swojego Monsterka zamontować rolki do wahacza tylnego ale nie wiedzę tam miejsca, żeby je wkręcić :( więc mam zgryz odnośnie podnośnika do niego, chciałem kupić tylny podnośnik na rolki z wózkiem przejezdnym , żeby było stabilniej i bezpieczniej niż na zwykłych podstawkach pod wahacz ale pozostaje kwestia rolek właśnie :(  jakieś dodatkowe mocowanie potrzebne jest do rolek, czy to po prostu błąd na stronach sprzedawców?

Edytowano przez artooro

w ryżojadach jest w standardzie "oczko" pod wkręcenie rolki - Włosi tego nie mają.. - pozostaje Ci łapka 90 stopni - nie wiem tylko dlaczego uważasz że to jest nie stabilne?? Masę tego sprzedałem i są ludzie zadowoleni, prywatnie tez na zakładzie używam bike lifta z takimi łapami..

taki podnośnik na pewno będzie dobry w ciasnym warsztacie,  ale jak masz dużo miejsca to te rolki są na .....  potrzebne.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.