jakitaki 1 Napisano Marzec 18, 2015 ...comming soon :) http://www.worldsbk.com/en/videos/2015/2015%20WorldSBK%20Official%20Thailand%20promo%20video Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 18, 2015 (edytowany) Szykować się na nieprzespane noce w najbliższy weekend Troy Bayliss jest zachwycony możliwością wystartowania w kolenjej rundzie WSBK gdzie zastępuje kontuzjowanego Davide Giugliano . " chciałbym podziękować zespołowi za danie mi okazji kierowania Panigale R , powrotu na tor - tor który jest nowy dla wszystkich , i wszyscy zaczynamy od tego samego punktu . Trenowałem dużo w ostatnich tygodniach i czuję się dobrze przygotowany do tego wyzwania . Czuję ogromny entuzjazm :) .... Miałem okazję odwiedzić Chang International Circut w styczniu tego roku , to piękny tor o ciekawej ??strukturze? Jestem bardzo podekscytowany wystartować w nowym miejscu , a po wynikach w Philip Island jestem jeszcze bardziej zmotywowany i nie mogę się doczekać wyścigu w ten weekend aby zobaczyć co możemy osiągnąć " Edytowano Marzec 18, 2015 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 19, 2015 Można gdzieś obejrzeć piątkowe i sobotnie treningi? bo nie mogę znaleźć Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 19, 2015 ino superpol z odtworzenia i wyścigi na żywo...... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kevin 0 Napisano Marzec 19, 2015 ino superpol z odtworzenia i wyścigi na żywo...... Na żywo masz na myśli video pass na sbk.com? Czy na którymś z kanałów telewizyjnych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 19, 2015 (edytowany) Na żywo masz na myśli video pass na sbk.com? Czy na którymś z kanałów telewizyjnych? eurosport albo eurosport 2 Edytowano Marzec 19, 2015 przez delta81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
oskar 0 Napisano Marzec 20, 2015 (edytowany) po drugim treningu Davies 3, Troy już 7! PS. Sikora przedostatni. Edytowano Marzec 20, 2015 przez oskar Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo77 0 Napisano Marzec 20, 2015 Troy się rozkręca - jeszcze tylko sekunda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Marzec 20, 2015 (edytowany) Jest dobrze, brawo Troy, oby do niedzieli! :smile: Edytowano Marzec 20, 2015 przez delta81 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 20, 2015 mnie interesuje 1! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 20, 2015 Damian Sapiński pisał o problemach Irka po rozbiciu jego beemki , braku kontroli trakcji , obcinaniu 40 kM na wyjsciach z zakrętu przez anty whele ? I braku części zapasowych ... Nie rozumiem do końca ... Czaz poleżeć chwilkę ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wwk 0 Napisano Marzec 20, 2015 Damian Sapiński pisał o problemach Irka po rozbiciu jego beemki , braku kontroli trakcji , obcinaniu 40 kM na wyjsciach z zakrętu przez anty whele ? I braku części zapasowych ... Nie rozumiem do końca ... Czaz poleżeć chwilkę ;) Cóż budżet... Przykre to, ale prawdziwe, dziś rządzi kasa, a małe teamy w rundach poza EU nie mają szans logistycznie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 21, 2015 Mrecado w Q2 Terpll nie kużwa szkoda Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 21, 2015 KRÓL 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 21, 2015 Znaczy że król siódmy , Chaz szósty Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jarhead 0 Napisano Marzec 21, 2015 Dobrze, ze o 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 21, 2015 Wszystko jest 7 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 22, 2015 Zaraz zaczynam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 22, 2015 Zaraz zaczynam :) co zaczynasz ? Buondziorno wariaci , przejdzmy na shutboxa może :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 22, 2015 Grzejemy opony na drugi wyścig Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 22, 2015 To już jest palenie :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
DzikiBobr 0 Napisano Marzec 22, 2015 Chaz zaliczył glebę jadąc na 3 miejscu... :/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Marzec 22, 2015 W 2 wyścigach zaliczył glebę szkoda ale następnym razem bedzie lepiej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach