ushi 0 Napisano Marzec 22, 2015 Witam . Dzisiaj poszłam odpalić Monsterka po paru dniach bezruchu . Po odpaleniu zauważyłam cieknącą benzynę z jednego z przewodów - z tego pustego . Bak zalany do pełna . Przewód póki co zabezpieczyłam unosząc go do góry . Nie wiem co jest tego przyczyną :( czy ktoś miał coś podobnego ??? Dziękuję odgórnie za pomoc . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
blejz23 0 Napisano Marzec 23, 2015 Może zalalas za dużo paliwa i wycieka z wężyka od nadmiaru Sent from my Lumia 710 using Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Marzec 23, 2015 Bardzo prawdopodobne że to przelew, za kołysanie motocyklem może powodować cos takiego... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
janolf03 0 Napisano Marzec 23, 2015 Miałem podobnie w monsterze gdy nalałem po korek. W CPN zostawała plama paliwa zanim zdążyłem zapłacić . 2-3 setki wyciekało. Także tankuj z umiarem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach