Roobs 0 Napisano Marzec 30, 2015 Zaczyna się. Pedrosę bołała rączka a Lorenzo nagle przestał widzieć. Dwóch wiecznie tłumaczących się :D Z informacji wynika że obsunęła sie wyściółka w kasku Lorenzo, mnie się też kiedyś to przytrafiło...irytująca sprawa. Ja oddałem swojego AGV 'a :mrgreen: PS Kiedyś ktoś pytał o te kaski, napisałem że nie byłem zadowolony...właśnie z tego powodu:) Reklamację uznano. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Marzec 31, 2015 No dokładnie, obsunęła się wyściółka. Jak powiedział Lorek, jazda zrobiła się więc bardzo niebezpieczna, dlatego zmuszony był zwolnić... uwaga, o 0,5 sekundy na okrążeniu. Jadąc więc niskie 56 zamiast średniego 55 jechał już bardzo bezpiecznie, a obsunięta wyściółka nie przeszkadzała w tak powolnej jeździe :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 31, 2015 ....ale on jeżdzi w Nolanie, a nie ADV. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 31, 2015 ....ale on jeżdzi w Nolanie, a nie ADV. HJC nie Nolan , a poniżej dowód że nie blefował :/ głupio wam? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Franz 0 Napisano Marzec 31, 2015 No HKC mówie Nolan pisze bo o 69 mysle Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roobs 0 Napisano Marzec 31, 2015 ....ale on jeżdzi w Nolanie, a nie ADV. Jak się nie mylę to kiedyś jeździł "Nolanie" tylko w wersji X-elite czy coś takiego. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Marzec 31, 2015 jeździł jeździł, ale od lat jest twarzą HJC Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Marzec 31, 2015 Nie ma co, reklama kasku zajebista... Juz dawno powinien zerwać umowę jak taka lipa z HJC. Co to nie ma innych producentów kasków? Tylko pewnie chodzi o pieniądze... HJC pewnie dał tyle że nikt inny nie chce tyle zapłacić. Tak to dla mnie wygląda. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Marzec 31, 2015 Świętujemy :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roobs 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 HJC nie Nolan , a poniżej dowód że nie blefował :/ głupio wam? CBTBGkrVIAIuvh0 (1).jpg Oficjalna informacja HJC: kask Lorenzo został celowo uszkodzony i to z dużą fachowością. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 Oficjalna informacja HJC: kask Lorenzo został celowo uszkodzony i to z dużą fachowością. A dzisiaj jest 1 kwietnia :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 Po rewelacyjnym rozpoczęciu sezonu Ducati traci pierwszy przywilej. http://motogp.pl/motogp/ducati-stracilo-pierwszy-przywilej/53848/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mioo 2 Napisano Kwiecień 1, 2015 (edytowany) podobno i tak jadą na 22 litrach podobno kask Lorenzo został uszkodzony celowo Edytowano Kwiecień 1, 2015 przez mioo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roobs 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 A dzisiaj jest 1 kwietnia :mrgreen: Czy ktoś jeszcze się nabiera na 1 kwietnia? :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MRTrue 0 Napisano Kwiecień 1, 2015 Przywilej, przywilejem, ale wyścig oglądało się piorunująco! Córa w wannie, ja z laptopem i tylko, "baw się Misiu, baw, jeszcze jakieś 20 minut". Rewelacja. Jak tak ma sezon wyglądać, będzie słodko! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Kwiecień 3, 2015 MM nie dostanie żadnej kary za wyeliminowanie Bautisty. Komisja widocznie uznała, że przewody w Aprili i tak by się urwały :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 3, 2015 Co innego jak urywie się w Hondzie ( Pedrosy ) wtedy Repsol Dorna pogrozi paluszkiem :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
desmo999 0 Napisano Kwiecień 4, 2015 Wyścigi to nie szachy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 10, 2015 :geek: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach