KejTi 0 Napisano Kwiecień 13, 2015 Nie wiem czy tutaj takie pytania, ale jak nie to podpowiedzcie gdzie jest odpowiedni dział...Rozglądam się powoli za jakąś maszynką i pytanko, czy ktoś zna ten motocykl? Link. przeniesione do odpowiedniego działu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Kwiecień 13, 2015 Nie wiem czy tutaj takie pytania, ale jak nie to podpowiedzcie gdzie jest odpowiedni dział... Rozglądam się powoli za jakąś maszynką i pytanko, czy ktoś zna ten motocykl? Link. Osobiście polecałbym się rozejrzeć za troszkę nowszym 620. Motocykl na pewno byłby ciekawszy A pewnie i cena mogłaby być podobna. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KejTi 0 Napisano Kwiecień 13, 2015 (edytowany) Dziękuję za przeniesienie :) JBo wiem, że 620 jest lepsza (rok temu miałam M695 z 2008r), jednakże też nieco droższa, a 600 spokojnie wyatrczy na moje potrzeby latania i dłubania w niej ;) To będzie mój czwarty motocykl, może nie jest to zawrotna liczba, ale wiem czego szukam ;) Mimo wszystko dziękuję :) Edytowano Kwiecień 13, 2015 przez Natka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach