jakitaki 1 Napisano Kwiecień 18, 2015 (edytowany) Po dwuch mokrych treningach pierwsza dwójka bez zmian . Suzuki ma swoje 5 minut ? No zastanawiam się jakby wyglądał mokry wyscig ... finał jak w Moto 3 kiedy 10 ciu wpada na metę ... Edytowano Kwiecień 18, 2015 przez jakitaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Kwiecień 18, 2015 I znowu jest bardzo dobrze :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 18, 2015 Qrczaki mój Andrzej trzeci ;) . Wciąż mokro .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trytytka 0 Napisano Kwiecień 18, 2015 Śpiący już jestem i może nie czaję, czemu piszesz, że mokro? :razz: Jedynie co to odkurzanie toru :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 19, 2015 No tak , to ja już mam mokro :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trytytka 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 Chyba że tak :grin: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 Xernandez spalił kapcia :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
herrwolf 3 Napisano Kwiecień 19, 2015 no ręce opadają, dać d... na 3 metry przed metą...!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 Jest 2 miejsce. BRAWO DUCATI!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 (edytowany) Iannone.... Szkoda Bravo Dovi, bravo Rossi!! Marquez nie potrafil uznac wyzszosci i pojechal niebezpiecznie. Edytowano Kwiecień 19, 2015 przez emvespa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Alfone 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 Niesamowity Rossi! Aaa szkoda Iannone :cry: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
mikers 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 Piękny wyścig !! Wspaniała walka !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 Iannone.... Szkoda Bravo Dovi, bravo Rossi!! Marquez nie potrafil uznac wyzszosci i pojechal niebezpiecznie. zgadzam się! mega wyścig! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
NastroAzzurro 16 Napisano Kwiecień 19, 2015 king Rossi no. 1 ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Trytytka 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 No jak to drugi Andrzej mógł tam Cala puścić, do tej pory nie mogę tego odżałować :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 19, 2015 Co za wyscig :o Rossi stary lis , Franz powiedz im że smsowałem 10 kółek przed końcem że Marquez bedzie najwyżej 3ci bo zabija opony :) . Dovi mimo że opony jak MM potrafił je oszczedzać ale ... Rossi . No i Kraszloł swintuch mojego Andrzeja w ostatnim zakrecie ipodium mu zabrał .......Ale wyscig aaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
emvespa 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 Moglo byc wloskie podium znowu;) ech... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
manfred 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 Fajny wyścig,Mareczka dziś chyba fantazja poniosła,a tak z innej beki,ciekawe co sie Joniemu z ducą podziało?:) Brawo Rossi,Dovi..CrazyJoe szkoda ze pudła nie było... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Kwiecień 19, 2015 Ducati na pudle czyli jest bardzo dobrze :) Doctor pierwszy ,brawo :) a ktoś tu mówił ,że Rossi już nie wygra w tym sezonie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
sacrosaint 2 Napisano Kwiecień 19, 2015 Podczas warm up'u komentatorzy mówili że ducati znowu kusi propozycjami 99. Ktoś coś więcej wie na ten temat? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 20, 2015 Brawo Dovi, długo dawał radę za doktorem :thumbup: Rossi pokazał klasę! Kozak, będzie mistrzem w tym roku :mrgreen: A MM zamiast brać punkty z 2giego to wolał się wyyebać hahaaa :clap: Podczas warm up'u komentatorzy mówili że ducati znowu kusi propozycjami 99. Ktoś coś więcej wie na ten temat? NIE CHCEMY GO! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Kwiecień 20, 2015 Też mi sie zdaje ,że ma szanse na mistrzostwo Rossi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Roobs 0 Napisano Kwiecień 20, 2015 a ktoś tu mówił ,że Rossi już nie wygra w tym sezonie. Głoszenie takich poglądów, że ktoś "nie wygra" może świadczyć o małej orientacji co do wyścigów ( o ile było mówione to serio). Chyba że wypowiadający te słowa to Rossi ...do S. Gibernau. Co okazało się faktem i jednocześnie końcem przyjaźni i kariery z Sete. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Shogun 0 Napisano Kwiecień 20, 2015 (edytowany) Rossi powiedział nawet więcej - że SG już NIGDY nie wygra żadnego wyścigu ;)Ale mniejsza z tym wszystkim. Znowu wczoraj zdarłem gardło. Tak, też nie chcę JL w Ducati. Dovi i AI spisują się wyśmienicie moim zdaniem. Poza tym się uśmiechają i są Włochami :)Natomiast jeśli chodzi o najmilsze rozczarowanie po wczorajszym wyścigu, to dostarczył mi go MM. Po jego gestach na torze spodziewałem się, że będzie miał pretensje do VR. Cieszy natomiast, że dyrekcja wyścigu orzekła o braku winy jeszcze zanim VR zsiadł z moto, oraz słowa samego MM:"Ja nie wiem, to jedyne forum, na którym Ctrl+C, Ctrl+V nie działa, nie będę kolejny raz przepisywał"W każdym razie bardzo ładnie się wypowiedział. Potrafi złapać się za jaja. Należy mu się duży szacunek za to. PS: Co się stało z Aoyamą, bo chyba coś przegapiłem..? Edytowano Kwiecień 20, 2015 przez Shogun Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
delta81 0 Napisano Kwiecień 20, 2015 Shogun trzeba zaznaczyć i przeciągnąć tekst :wink: "It’s a shame what happened, because we were having a good race! It was interesting, because our tyre choice was different from Valentino’s as I felt we were not as competitive the harder compound. The strategy was working out well for us - it’s just a pity about the last two laps. When I saw that he was closing in on me, I decided to conserve the tyres a little. On the final laps I went back to riding in the low 1'39s to check that the tyres were still in good shape, and knew that we would be fighting to the end. When he caught me, we fought for a few corners and unfortunately we touched and I crashed. I've always said that he's my idol and my reference, so you always learn things from him. Now we have to think about Jerez and begin to recover points." Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach