Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Bejrut

Monster 620 zmiękczanie kanapy

Polecane posty

Kupiłem nowy pokrowiec na siodło i tak zastanawiam się co by tu zrobić żeby monster był bardziej przyjazny dla tyłka. Słyszałem o nakładkach żelowych ale nie mogę nic znaleźć. Macie jakieś pomysły jak ucywilizować siodło w Potworze?

KGr    1

A na jakim dystansie siedzenie jest Ci za twarde? Pytam, bo twarde fotele sa dobre na dlugoe trasy, miekkie sa super na chwile. Przy dluzszych wypadach powoduja bole, bo rozluzniaja miesnie (to samo tyczy sie aut).

Nakladki zelowe sa uniwersalne. Moto-akcesoria? Allegro?

(wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk)

KGr    1

Wkladki/nakladki zelowe troche kosztuja. Jak chcesz to zacznij tanio - od krotkich spodenek kolarskich (takich obcislych) pod odziez motocyklowa. Mi przynajmniej 2x przedluza czas jaki moge jechac bez narzekania :)

Najtańszy sposób to przysiady i martwy ciąg :) Pośladki jak stal i żadna kanapa nie będzie straszna !

Nie wiem czy nie taniej wyjdzie Ci kupienie kanapy żelowej np corbina i tapicerowanie. Ja mam żelową właśnie corbina i jest bardzo wygodna, zadek nie boli (ale przysiady też robię ;P)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.