Bejrut 0 Napisano Kwiecień 21, 2015 Kupiłem nowy pokrowiec na siodło i tak zastanawiam się co by tu zrobić żeby monster był bardziej przyjazny dla tyłka. Słyszałem o nakładkach żelowych ale nie mogę nic znaleźć. Macie jakieś pomysły jak ucywilizować siodło w Potworze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 21, 2015 A na jakim dystansie siedzenie jest Ci za twarde? Pytam, bo twarde fotele sa dobre na dlugoe trasy, miekkie sa super na chwile. Przy dluzszych wypadach powoduja bole, bo rozluzniaja miesnie (to samo tyczy sie aut). Nakladki zelowe sa uniwersalne. Moto-akcesoria? Allegro? (wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Bejrut 0 Napisano Kwiecień 21, 2015 Na krótkie trasy jest ok ale po ok 50 km zaczynam czuć dyskomfort a po 200km już masakra:/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Kwiecień 22, 2015 Wkladki/nakladki zelowe troche kosztuja. Jak chcesz to zacznij tanio - od krotkich spodenek kolarskich (takich obcislych) pod odziez motocyklowa. Mi przynajmniej 2x przedluza czas jaki moge jechac bez narzekania :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Anja 0 Napisano Kwiecień 23, 2015 Najtańszy sposób to przysiady i martwy ciąg :) Pośladki jak stal i żadna kanapa nie będzie straszna ! Nie wiem czy nie taniej wyjdzie Ci kupienie kanapy żelowej np corbina i tapicerowanie. Ja mam żelową właśnie corbina i jest bardzo wygodna, zadek nie boli (ale przysiady też robię ;P) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Kwiecień 23, 2015 każdy tapicer wyjmie dotychczasowe wypełnienie - wstawi wkładkę żelową Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach