Piotr 81 0 Napisano Kwiecień 21, 2015 Nowe Warpno Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
JBo 0 Napisano Kwiecień 21, 2015 Ktoś zgubił rękawice :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Kwiecień 21, 2015 Ktoś zgubił rękawice :P Rękawice zostały rzucone... :D Najwygodniej foty strzelać to bez ale już jakaś psina czaiła się aby zakosić :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Kwiecień 21, 2015 Dla mnie ta maszyna to kwintesencja motocykla - piękny ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
jakitaki 1 Napisano Kwiecień 21, 2015 Byłem tam w piątej klasie na koloniach , pierwsza wakacyjna miłość itd .... Zmieniła się mieścina na + :) ps. Piękny Clasic Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Kwiecień 23, 2015 Byłem tam w piątej klasie na koloniach , pierwsza wakacyjna miłość itd .... Zmieniła się mieścina na + :) ps. Piękny Clasic No mieścina zmieniła się czasem miałem wrażenie: "Czy to dalej Polska" ? :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Kwiecień 23, 2015 A dodam jeszcze z dzisiaj a co mi tam :D Taki tam czwartkowy wypad Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KARASEK 0 Napisano Kwiecień 24, 2015 O proszę - Stare Drawsko znajome miejsce. Kilka metrów dalej każdy wolny czas spędzają moi rodzice na odpoczynku. Polecam również wszystkim Desmomaniakom tamtejsze okolice jak też odcinek drogi pomiędzy Starym Drawskiem a Połczynem są tam fajne winkle. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Piotr 81 0 Napisano Kwiecień 24, 2015 O proszę - Stare Drawsko znajome miejsce. Kilka metrów dalej każdy wolny czas spędzają moi rodzice na odpoczynku. Polecam również wszystkim Desmomaniakom tamtejsze okolice jak też odcinek drogi pomiędzy Starym Drawskiem a Połczynem są tam fajne winkle. Dokładnie tak jak kolega opisuje. Fajna okolica oraz winkle również polecam każdemu z okolic i tym którzy jadą w okolice Połczyna Zdroju lub Wałcza :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach