Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

szymon.bajon

Kierunkowskazy tył M796 2014

Polecane posty

Drodzy, oczywiście jakże by inaczej, kupując coś nowego, robiąc z tego oczko w głowie, pucujac, pieszcac, cieszac się jak dziecko musiałem zrobić sobie krzywdę... Otóż zsiadajac z Duca zahaczylem noga o tylny kierunek i go złamałem... No myślałem ze się poplacze! Pytanie, skoro już muszę kupić nowy, to czy do fabrycznego wracać czy coś ciekawego polecacie?:)

ciężko Ci coś doradzić, ponieważ znajdziesz sporo różnego rodzaju ...   allegro ebay - dadzą Ci taki wybór, że sam zwariujesz. To ma się Tobie podobać. Ale jak zaczniesz od migaczy, to możesz skończyć na wymianie wielu innych elementów.

To mocno wciąga...  a to może jeszcze z tym coś zrobię, to wymienię... o a teraz to już w ogóle mam wizję. będzie jedyny taki itd. itp.

No właśnie tego się trochę boję, już oglądałem tabliczkę pod rejestrację, lusterka i zacząłem się zastanawiać czy nie dorzucić mu białego pasa przez bak i zadupek:) a odebrałem z salonu 11.03... :]

...czy do fabrycznego wracać czy coś ciekawego polecacie? :)

Jak chcesz żeby fajnie wyglądało, to pewnie coś akcesoryjnego. A jak chcesz, żeby dodatkowo było bezpieczne (czyt. widoczne z daleka, jeszcze lepiej niż oryginały) to kup coś akcesoryjnego renomowanej firmy.

Ja u siebie z tyłu zamontowałem kierunki Barracuda (model Freccia) i nie dość, że fajnie wg mnie wyglądają, to naprawdę mocno dają po oczach, a to dla mnie b. ważne.

pzdr

ptysior

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.