szymon.bajon 0 Napisano Kwiecień 23, 2015 Drodzy, oczywiście jakże by inaczej, kupując coś nowego, robiąc z tego oczko w głowie, pucujac, pieszcac, cieszac się jak dziecko musiałem zrobić sobie krzywdę... Otóż zsiadajac z Duca zahaczylem noga o tylny kierunek i go złamałem... No myślałem ze się poplacze! Pytanie, skoro już muszę kupić nowy, to czy do fabrycznego wracać czy coś ciekawego polecacie?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Kwiecień 23, 2015 ciężko Ci coś doradzić, ponieważ znajdziesz sporo różnego rodzaju ... allegro ebay - dadzą Ci taki wybór, że sam zwariujesz. To ma się Tobie podobać. Ale jak zaczniesz od migaczy, to możesz skończyć na wymianie wielu innych elementów. To mocno wciąga... a to może jeszcze z tym coś zrobię, to wymienię... o a teraz to już w ogóle mam wizję. będzie jedyny taki itd. itp. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
szymon796 0 Napisano Kwiecień 23, 2015 No właśnie tego się trochę boję, już oglądałem tabliczkę pod rejestrację, lusterka i zacząłem się zastanawiać czy nie dorzucić mu białego pasa przez bak i zadupek:) a odebrałem z salonu 11.03... :] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Kwiecień 23, 2015 ...czy do fabrycznego wracać czy coś ciekawego polecacie? :) Jak chcesz żeby fajnie wyglądało, to pewnie coś akcesoryjnego. A jak chcesz, żeby dodatkowo było bezpieczne (czyt. widoczne z daleka, jeszcze lepiej niż oryginały) to kup coś akcesoryjnego renomowanej firmy. Ja u siebie z tyłu zamontowałem kierunki Barracuda (model Freccia) i nie dość, że fajnie wg mnie wyglądają, to naprawdę mocno dają po oczach, a to dla mnie b. ważne. pzdr ptysior Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach