Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
MrZaus

Monster 696 2014 przebieg 0 Słupsk

Polecane posty

KGr    1

Bywa. Z rzadka np zdarzaja sie motocykle wygrane w jakichs konkursach. Ludzie nimi nie jezdza, zeby byly "nowe" ale musza poczekac pol roku zeby nie placic podatkow. Mize ten tez jest taki?

(wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk)

Ja kiedyś miałem oferte kupna 696 wygranego w kasynie, stał wlasnie w kasynie w wAwie nowy zero przebiegu :)

Dzwoniłem i popytałem. Sprzęt odkupiony od gościa, który miał go w garażu w Kopenhadze. Dla zainteresowanych są zdjęcia z tego garażu. Gwarancja nieuruchomiona, nigdy nierejestrowany. Z gwarancją może być problem, podobno można ją uruchomić jak się ma dobry kontakt z kimś z salonu w Polsce. Mimo wszystko dziwi, że gość miał w garażu sprzęt bez blach i bez uruchomionej gwarancji, a potem sprzedał Polakowi za śmieszne pieniądze...

Bardzo ciekawe. Cena wydaje mi sie bardzo spoko za nowke sztuke

Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Dzwoniłem i popytałem. Sprzęt odkupiony od gościa, który miał go w garażu w Kopenhadze. Dla zainteresowanych są zdjęcia z tego garażu. Gwarancja nieuruchomiona, nigdy nierejestrowany. Z gwarancją może być problem, podobno można ją uruchomić jak się ma dobry kontakt z kimś z salonu w Polsce. Mimo wszystko dziwi, że gość miał w garażu sprzęt bez blach i bez uruchomionej gwarancji, a potem sprzedał Polakowi za śmieszne pieniądze...

witaj…..dzwoniłeś…pytałeś….cena leci w dół...

możesz podesłać zdjęcia z tego garażu?

pzdr

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.