Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
ganc

Częśći do Monstera 796.

Polecane posty

Witam szanowne grono.

Ponieważ jest to mój pierwszy post na tym forum uprzejmie się przywitam.

Mam na imię Paweł i latam motocyklami od......30 lat :) Od wielu lat śmigam Zephyrem 550 ze stajni Kawasaki. Mój kolega rok temu kupił Monstera 796 chyba z 2012 roku i co nie szczęśliwe dziś miał szlifo- dzwona. Poślizgnął się na plamie i czołowo uderzył w latarnię. Jemu na szczęście nic ale moto już tak ładnie nie wygląda. Powiedział że może mi tanio puścić bo żona i tak już nigdy go nie puści na motocykl. Teraz moje pytanie. Podczas ślizgu ucierpiał dekiel sprzęgła rozumiem że nie będzie problemów z dostaniem. Ale mam inny problem. Podczas dzwonu zagięła się poza lagami również główka ramy. Czy to do dostania jest w ogóle ( ta kratownicowa główna rama) i jak w tedy z dokumentami (numerami) ? Wyglada na to że poza deklem, lagami, kołem, lampą i tą nieszczęsną ramą nic nie ucierpiało. Proszę o podpowiedzi bo słyszałem że pasuje od 696 ale co z numerami wtedy stacja przebija??? Będę bardzo wdzięczny za każdą odpowiedz.

Pozdrawiam i do zobaczenia na drodze.

Jakiś czas temu Motomaniax sprowadzali i wymieniali ramę w okazyjnie kupionym 796 które trafiło do nich na serwis.

Pisz do użytkowników Musieli lub Theodor napewno coś podpowiedzą.

Na marginesie - przywitania jest w innym miejscu mimo wszystko - Witamy !!!

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.