MrZaus 0 Napisano Maj 7, 2015 Cześć! Tu aukcja: http://otomoto.pl/oferta/ducati-696-ducati-monster-696-ID6y3BrF.html Ktoś zna ten sprzęt? Dziwi mnie, że ma biały pas, a na zbiorniku czarny - z tego co wiem, to zazwyczaj biały pas jest przez cały motocykl. Nasuwa to myśli o burzliwej historii maszyny. Wymienione lusterka to akurat plus, bo oryginalne są słabe, ale również może to być jakiś niepokojący sygnał. W weekend wyjątkowo będę w Warszawie, ale będę dysponował ograniczonym czasem. Myślę, że marne szanse, ale nie zaszkodzi spytać. Czy ktoś mógłby ze mną w sobotę rano podjechać z Warszawy do Płocka na oględziny i w razie czego odstawić na 11 z powrotem do Warszawy? Oczywiście zwrot za paliwo i gratyfikacja do uzgodnienia. Dzięki za każdą odpowiedź i LwG! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Maj 8, 2015 (edytowany) ten model na pewno nie ma ABS, poza tym jak na tak mały przebieg ma mocno wyeksploatowaną rurę. zobacz tego http://otomoto.pl/oferta/ducati-696-krajowy-bezwypadkowy-rej-2010-ID3hiCPM.html Edytowano Maj 8, 2015 przez Waldi59 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 8, 2015 (edytowany) 696 nie mialo malowania z bialym pasem, to bylo tylko w 1100 Evo (lacznik zbionika byl tam tez bialy). Natomiast to nie sa plastiki z 1100 EVO - tam pasy mialy jeszcze po bokach cienkie biale paski. Powiedzialbym raczej, ze wygladaja jakby ktos je nakleil sam - do zobaczenia na zywo czy tak jest faktycznie. I tak jak pisal Waldi - ten egzemplarz ABSu nie ma. Nie widac czujnikow a i chyba w 2008 roku nie byl oferowany ABS... Edytowano Maj 8, 2015 przez KGr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrZaus 0 Napisano Maj 8, 2015 Dzięki! Właśnie wiem, że w 08 nie było ABS, ale może to jest już model na 09? Chociaż skoro nie widać czujników... Takie info z VIN: MTCY DUCATI M696+ 09 EUR RED R-B STD, data produkcji 24.06.2008, sprzedany we Włoszech, 04.07.2008 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Maj 8, 2015 (edytowany) Czasza światła przedniego jest czarna - u mnie jest srebrno czarna, klamki tez nie są w oryginale. O niczym to nie świadczy ale te klamki wyglądają mi na dorzucone na szybko i tanio, bo kto zamontowałby tak brzydkie akcesoryjne dźwignie ;) Nie wiem może były jakieś wersje z czaszą czy klamkami - ja o takich nie słyszałem. Edytowano Maj 8, 2015 przez Kwinto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 8, 2015 Obudowe lampy akurat sporo osob w ten sposob "tuninguje". Co do klamek - nie wiem. Ale obecnie dukaty wyjezdzaja z czarnymi :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Waldi59 15 Napisano Maj 8, 2015 We Włoszech sezon motocyklowy trwa 12 miesięcy w roku, no i tam motory służą do codziennego użytku, więc ten przebieg myślę zamiast " 1 " na przodzie powinien mieć " 7 lub 8 " a może i więcej. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Maj 8, 2015 (edytowany) Czarne klamki, obecne może i tak ;) ale nie z tamtego okresu. Te tu są podobne do oryginałów ale u mnie i w tych 696 co miałem okazje looknąć są srebrne, jakby amelinium a jak wiadomo amelinium nie pomalujesz :D Edytowano Maj 8, 2015 przez Kwinto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Maj 8, 2015 I tak na marginesie kolego - w naszym garażu masz dobrze doposażone, krajowe 696 w podobnej cenie. Może lepiej zacząć od tego ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrZaus 0 Napisano Maj 8, 2015 (edytowany) Jeśli mowa o http://otomoto.pl/oferta/ducati-696-krajowy-bezwypadkowy-rej-2010-ID3hiCPM.html to fajny, ale chciałbym z ABS, w ogłoszeniu się nie chwali sprzedawca o ABS, to zakładam, że nie ma. Edytowano Maj 8, 2015 przez MrZaus Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 8, 2015 (edytowany) Nie ma. Jak nie jestes w stanie dopatrzyc czujnika przy kole (no wiesz, to "ponacinane kolko") to w 696 jeszcze 2 rzeczy sa dosyc wyrazne: 1. wzdluz przednich przewodow hamulcowych idzie jeszcze doczepiony czarny przewod 2. przewod hamulcowy najpierw wchodzi pod zbiornik (tam jest modulator ABSu) i dopiero potem wychodzi do klamki Tak jak tutaj: A tutaj bez: i pogladowo sensor: Edytowano Maj 8, 2015 przez KGr Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrZaus 0 Napisano Maj 8, 2015 Dzięki za objaśnienie :) Czujnika przy kole nie widzę, ale przewody jak najbardziej :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artooro 0 Napisano Maj 8, 2015 Dzięki za objaśnienie :) Czujnika przy kole nie widzę, ale przewody jak najbardziej :) gdzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Motoricko 9 Napisano Maj 8, 2015 (edytowany) Ducati Bielsko właśnie wrzuciło na facebooka takie coś: http://otomoto.pl/oferta/ducati-696-monster-696-salon-polska-ID6y4Lrn.html Edytowano Maj 8, 2015 przez Motoricko Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pmcpoznan 0 Napisano Maj 9, 2015 Sprzedawca to Janosik z otoMoto. Sam kupiłem u niego Monstera. Ciekawe że tego wystawia jako osoba prywatna a nie pod logiem firmy... Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
polalola 0 Napisano Maj 28, 2015 Witam, czy ktoś może oglądał tego dukata z płocką - może brał go na serwis - cena wygórowana ..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach