roobas 0 Napisano Maj 8, 2015 Witam, Poszukuję /ciach/ poszukuje = garaż Znalazłem takie ogłoszenie: http://otomoto.pl/oferta/ducati-monster-s4-ID3hjG73.html Zna ktoś ten sprzęt ? Może ktoś już oglądał ? Komentarze i rady mile widziane. Ewentualnie proszę o sugestie, jakiś inny polecany egzemplarz S4 Pozdrawiam Ps. Szukam zastępstwa dla mojego 695 na którym przeprowadziłem w zeszłym roku mały crash test... Pan startujący z parkingu... "się zagapił" Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
topgear68 0 Napisano Maj 9, 2015 Sprawdź to ogłoszenie: http://otomoto.pl/oferta/ducati-monster-s4-916-ID3hjzIU.html Pewna maszynka od nas z południa ^_^ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Billy 0 Napisano Maj 9, 2015 Ta S4 z ogłoszenia to Kaspra- klubowicza, zadzwoń pogadaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roobas 0 Napisano Maj 9, 2015 Dzięki za polecenie sprzęta Kaspra... ;) Ogłoszenie znam. Wymieniliśmy kilka maili. Widziałem na forum całą historie zmian i modyfikacji. Bardzo mi się podoba. Gorzej będzie z transportem maszyny do wlkp. Zadzwonie... ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
artooro 0 Napisano Maj 9, 2015 Sorry za OT ale moto Kaspra robi wrażenie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ukasz 0 Napisano Maj 9, 2015 Dzięki za polecenie sprzęta Kaspra... ;) Ogłoszenie znam. Wymieniliśmy kilka maili. Widziałem na forum całą historie zmian i modyfikacji. Bardzo mi się podoba. Gorzej będzie z transportem maszyny do wlkp. Zadzwonie... ;) problem z transportem? siadasz i jedziesz :twisted: ew. kurier groupecat w kwocie 400zl :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 9, 2015 Hmm. Może się czepiam, ale skoro ma 10000km przebiegu to czemu ma tarcze hamulcowe od jakiegoś starego monstera albo STka? Powinien mieć ładne złote snowflake-i. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
roobas 0 Napisano Maj 24, 2015 S4 zakupione;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach