Gasior 0 Napisano Maj 11, 2015 Siemanko! Znajomy poszukuje małej multistrady. Czy znacie może w okolicach Warszawy jakąś zdrową sztukę na sprzedaż? (najchętniej do 10k pln) przeszukując odmęty internetów trafiliśmy na ogłoszenie: http://allegro.pl/ducati-multistrada-620-2005-warszawa-monster-a2-i5329349910.html ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? pozdro. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PetrolHead 2 Napisano Maj 11, 2015 Musieli ujeżdża obecnie taką. Podpytaj czy nie chce sprzedac. via Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Maj 11, 2015 W zasadzie właśnie postanowiłem ją na siebie zarejestrować, ale jest jeszcze możliwość sprzedaży komu innemu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gasior 0 Napisano Maj 11, 2015 (edytowany) W zasadzie właśnie postanowiłem ją na siebie zarejestrować, ale jest jeszcze możliwość sprzedaży komu innemu. OOoo... Super, dzieki wielkie za odpowiedź. Umówimy się telefonicznie. pozdrawiam. Maciek Ach właśnie i nie wiem, czy uda się to tak od ręki załatwić, bo gościu musi jeszcze swojego bzyka gdzieś opchnąć. Może znacie chętnego na Hondę MSX 125? 6k przebiegu rocznik 2014, 1 właściciel? :-D Edytowano Maj 11, 2015 przez Gasior Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Maj 11, 2015 po malym tuingu znajdzie sie pewnie ktos na tego MSXa nawet u nas :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach