Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Ewelinad123

Mój pierwszy Ducati 696 pomoc

Polecane posty

Witam

W końcu po dwóch latach walki mogę kupić mój pierwszy wymarzony motocykl - oczywiście Ducati :), mam na oku ten:

http://otomoto.pl/oferta/ducati-monster-696-ID3hjDu7.html#a080175023

rozmawiałam z właścicielką przez telefon, ma go od nowości, serwisowany, proszę o podpowiedź ponieważ mam tam 320 km a nie chciałabym wracać z "pustymi rękami".

Może ktoś zna tą Panią.

Byłabym bardzo wdzięczna za pomoc.

Jak BB to przeca pod ręką jest Ducati BB. Dzwoniłby do nich i pytał o maszynę. Ewentualnie o jej sprawdzenie. Chłopaki są naprawdę w porządku i pomogą.

Zwróć szczególną uwagę na ilość lusterek - bo to chyba motocykl z "L"- ki :mrgreen:

Zwróć szczególną uwagę na ilość lusterek - bo to chyba motocykl z "L"- ki :mrgreen:

Nie, to trzecie służy do poprawiania makijażu ;)

Napisano (edytowany)

Na tak mały przebieg to ten silnik powinien się jeszcze błyszczeć, a on jest bardzo szary :razz:

tutaj masz podobny  http://otomoto.pl/oferta/ducati-696-krajowy-bezwypadkowy-rej-2010-ID3hiCPM.html

tego w Bytomiu oglądałem, wyglądał nie źle ( kilka małych zadrapań) . W zeszłym roku cena była 19900 jak na taki stan to było za dużo, ale dzisiaj za te 16000 może bym go kupił.

decyzja należy do Ciebie.

Edytowano przez Waldi59

Napisano (edytowany)

Jeszcze dalej, ale BARDZO DZIĘKUJĘ za odzew :)

Znalazłam jeszcze jeden nie daleko mnie - 100 km a nie 320km :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=5354106931#5d98f62a97

Proszę o poradę ponieważ u mnie nikt się nie zna, no i jestem sama, jak pojadę to sama :(

Dlatego zależy mi na waszym zdaniu.

Poprostu nie mam kogo zapytać...

Nie, to trzecie służy do poprawiania makijażu ;)

Jakoś sobie tego poprawiania makijażu nie wyobrażam :razz:

Edytowano przez Moderator-3

Jeszcze dalej, ale BARDZO DZIĘKUJĘ za odzew :)

Znalazłam jeszcze jeden nie daleko mnie - 100 km a nie 320km   :)

http://allegro.pl/show_item.php?item=5354106931#5d98f62a97

Proszę o poradę ponieważ u mnie nikt się nie zna, no i jestem sama, jak pojadę to sama :(

Będąc na Twoim miejscu, nie mając nikogo w okolicy nie pchałbym się w samodzielne oglądanie.

W dzisiejszych czasach możesz wiele załatwić na telefon i mail.

Ja bym zaprosił właścicielkę pierwszego ("L-ki" ;)) do Ducati Bielsko po uprzednim umówieniu terminu z chłopakami z serwisu.

Jak tu już było mówione: do 100 km odbierają moto sami - kwestia zgody właścicielki.

Przelałbym kasę za oględziny, czekał na maila z omówieniem sprzętu, zdjęcia, telefon. 

Jeśli byłoby po mojej myśli przelew zaliczki, przyjazd i odbiór moto. Np. na przyczepie, jeśli nie czujesz się na siłach powrotu na kołach 320 km.

A w ręku SPRAWDZONY sprzęt i opinia ludzi, którzy żyją z napraw Ducati.

Wolałbym 100 razy TO, niż jechać 100 km i patrzeć, jak szpak w ... pięć złotych i ryzykować kupno miny, którą potem ktoś obeznany obejrzy, opisze np. u nas i będziesz miała "spalone" moto.

Ale to JA ;)

Młoda ostatnio chyba właśnie tak robiła z kupnem Monstera S2R - napisz do niej. Może coś Ci podpowie.

Powodzenia :)

Będąc na Twoim miejscu, nie mając nikogo w okolicy nie pchałbym się w samodzielne oglądanie.

W dzisiejszych czasach możesz wiele załatwić na telefon i mail.

Ja bym zaprosił właścicielkę pierwszego ("L-ki" ;)) do Ducati Bielsko po uprzednim umówieniu terminu z chłopakami z serwisu.

Jak tu już było mówione: do 100 km odbierają moto sami - kwestia zgody właścicielki.

Przelałbym kasę za oględziny, czekał na maila z omówieniem sprzętu, zdjęcia, telefon. 

Jeśli byłoby po mojej myśli przelew zaliczki, przyjazd i odbiór moto. Np. na przyczepie, jeśli nie czujesz się na siłach powrotu na kołach 320 km.

A w ręku SPRAWDZONY sprzęt i opinia ludzi, którzy żyją z napraw Ducati.

Wolałbym 100 razy TO, niż jechać 100 km i patrzeć, jak szpak w ... pięć złotych i ryzykować kupno miny, którą potem ktoś obeznany obejrzy, opisze np. u nas i będziesz miała "spalone" moto.

Ale to JA ;)

Młoda ostatnio chyba właśnie tak robiła z kupnem Monstera S2R - napisz do niej. Może coś Ci podpowie.

Powodzenia :)

WIELKIE dzięki popytam.

Jutro jadę obejrzeć Ducati, dzięki Jarkowi z Jasła (Desmotors) w zakupie pomoże mi Pablo   :razz:

Trzymać kciuki !!!

No śliczny Gratuluję,  biały - idealny dla dziewczyny, mojej żonie też by się spodobał,  ale ja uważam że dla faceta ducati może być malowany w każdym kolorze pod warunkiem że jest to kolor czerwony. :razz:

Gratulacje i widzimy się na drodze!

No śliczny Gratuluję,  biały - idealny dla dziewczyny, mojej żonie też by się spodobał,  ale ja uważam że dla faceta ducati może być malowany w każdym kolorze pod warunkiem że jest to kolor czerwony. :razz:

Śmiesz kpic ? dla prawdziwych mezczyzn TYLKO żółć ;)

Dziękuję, dopiero zrobiłam mim 200 km, więc jestem pierwszakiem ale jest cudowny a prowadzi się bajecznie!!!

Śmiesz kpic ? dla prawdziwych mezczyzn TYLKO żółć ;)

Gdzież bym śmiał. Poprostu kiedyś tak jak Ford T mógł malowany na każdy kolor pod warunkiem ze jest to kolor czarny, to samo dotyczyło kiedyś czerwonego Ferrari i Ducati, ale czasy sie zmieniają i tyrzeba się dostosować do zachcianek klienta,, Twój żółty też jest super :razz:

.... dla prawdziwych mezczyzn TYLKO żółć ;)

poddajesz w wątpliwość naszą męskość ?? :shock:

...ooojjj ...bo wezmę do Wierzycy czerwony szprej ! ...albo czarny !

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.