Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Piotruch88

Poszukiwany - Monster 696 / 796

Polecane posty

OK wystarczyła jedna przejażdżka mojego brata na mojej 620 a ten już chętny na kupno 696 / 796 :D

Pomożecie? Znacie może Monsterki z tych ogłoszeń? Z góry dziękuje :)

http://otomoto.pl/oferta/ducati-696-ducati-monster-696-ID6y3BrF.html

http://allegro.pl/ducati-monster-796-abs-2011-carbon-super-stan-i5342837129.html

No cóż czyli trzeba szukać dalej... Dziękuje za odpowiedź i przepraszam za moje lenistwo spowodowane również brakiem czasu... Jak by ktoś miał jakąś dobrą sztukę to proszę o kontakt :) Pozdrawiam.

OK a czy ktoś wie coś może na temat tego egzemplarza:

http://allegro.pl/ducati-monster-696-rok-2011-idealny-i5384580723.html

Jeśli nie to czy jest tu ktoś z Bielska kto w razie co mógł by mi wykonać wstępne oględziny? :) Nie chce jechać na darmo z prawie drugiego końca Polski...

Jestem z Bielska, widziałem :) Motocykl w stanie idealnym, bez żadnych wad ukrytych, po serwisie w ducati + nowy aku. Zapewne nie serwisowałbyś w motorowni w Bielsku skoro mieszkasz w Gdańsku ale w takim wypadku dają na niego 2 lata gwarancji :) Szczerze polecam.

@jbm23 OK bardzo dziękuje.

Jak by jeszcze ktoś coś wiedział o tym motocyklu to proszę dajcie znać :)

Ale o co tu więcej pytać skoro moto sprawdzone w serwisie, stan idealny, gwarancja... Podoba się, to brać.

Oglądałem go w lipcu 2014 - stan idealny, bardzo poważnie zastanawiałem się nad zakupem tej maszyny, dla mnie miał tylko jeden minus - brak ABS. cena na ogłoszeniu nie zmieniła się ale był do wzięcia za 20800zł jako,że stoi tam już prawie rok to może jeszcze troszkę utargujesz.  Mam nawet jeszcze parę zdjęć tego monsterka na telefonie :razz:

Bierz nie marudź sezon w tym roku nie rozpieszcza pogodą ;) jak będziesz tak przebierać to dosiądziesz maszynę jak ja w zimę i do sezonu bez maści na ból d...y nie wytrzymasz :mrgreen: 

Napisano (edytowany)

Ja tam już swojego rumaka mam, ale mój brat jak przejechał się to już o niczym innym nie myśli :D Normalnie Desmo wirus szybko się rozprzestrzenia :D Dobra dzięki chłopaki :) Napisze potem co i jak :)

Oglądałem go w lipcu 2014 - stan idealny, bardzo poważnie zastanawiałem się nad zakupem tej maszyny, dla mnie miał tylko jeden minus - brak ABS. cena na ogłoszeniu nie zmieniła się ale był do wzięcia za 20800zł jako,że stoi tam już prawie rok to może jeszcze troszkę utargujesz.  Mam nawet jeszcze parę zdjęć tego monsterka na telefonie  :razz:

Czyli cena się zwiększyła teraz?

Edytowano przez Piotruch88

Ja tam już swojego rumaka mam, ale mój brat jak przejechał się to już o niczym innym nie myśli :D Normalnie Desmo wirus szybko się rozprzestrzenia :D Dobra dzięki chłopaki :) Napisze potem co i jak :)

Czyli cena się zwiększyła teraz?

OK już czaje. Był na ogłoszeniu za tyle co teraz ale koleś zszedł z ceny :)

Dokładnie tak.  oglądałem go dosyć długo ,  facet powiedział że do odbioru cena 20800 i daje dwuletnią gwarancję pod warunkiem przeglądów robionych u niego, poprostu jest pewny za tą maszynę.

Właściciel serwisu (motorowni) jest bardzo konkretny i zna się na rzeczy. Sprowadza tylko motocykle w stanie idealnym, inne go nie interesują dlatego można go śmiało polecić. 

Wstawiam linka do strony tam zobaczysz większą ilość zdjęć. Mam nadzieje że nie jest to wbrew regulaminowi i moderator mi ostrzeżenia nie da hihi

http://motorownia.net/15-ducati-monster-696-plus.html

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.