Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Raven

Poszukuję instrukcji obsługi do 1199 S

Polecane posty

Witam. Nie wiem gdzie moją prośbę wkleić . Przeszukałem stronę "manuale" i nic nie znalazłem. Poszukuję najlepiej polskiej instrukcji obsługi do Ducati 1199 S Panigale. Może ktoś z Was jest w posiadaniu takiej po zakupie motocykla w polskim salonie. Byłbym bardzo wdzięczny za skan. Pokryję wszystkie ewentualne koszty lub stawiam duży browar na zlocie.

przeniesione do właściwego działu

Witam wszystkich. Mam wielką prośbę potrzebuje manual service do Ducati Panigale 1199 S, 2012. Jeżeli ktoś z was ma lub może zlokalizować będę zobowiązany :wink:. Idealnie byłoby w języku polskim. Oczywiscie odpłatnie

proszę nie dublować tematów

połączone

Panowie dzięki za pomoc ....zawsze coś . Ale ja miałem pod górkę do szkoły i angielski tak sobie a niemiecki w ogóle , wiec jakby ktoś miał jednak polską wersję....please :)

To może mógłby ktoś opisać jak zmienić ustawienia w trybach Race,sport i wet na fabryczne ?

Napisano (edytowany)

wchodzisz w regulację i klikasz default. nie wiem jak prościej napisać.

Edytowano przez oskar

Powoli zaczynam ogarniac menu ,nie jest to proste ale jakoś daje radę...

Ile ja się właśnie czegoś takiego naszukałem !!!!!!!!!!!!! Dzięki Oskar masz u mnie dużego browara !!! :)

Ponieważ ten motocykl jest na rynku już 2012 roku pewnie Polacy jako bardzo mądry naród doszli już do tego jak skasować np.Oil Service bez wizyty w Autoryzowanym Servisie ....mam rację ? :)

Ponieważ ten motocykl jest na rynku już 2012 roku pewnie Polacy jako bardzo mądry naród doszli już do tego jak skasować np.Oil Service bez wizyty w Autoryzowanym Servisie ....mam rację ? :)

Ktoś to ogarnął :P ?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.