Raven 0 Napisano Czerwiec 3, 2015 Mam problem.... Kiedy motocykl jest rozgrzany czyli po przejechaniu ok.20 km w korkach nie mogę przełącznikiem zmienić trybu pracy silnika, nie mogę włączyć prawego kierunkowskazu, nie mogę przełączyć świateł z drogowych na długie i nie działa przełącznik od zmiany przebiegu motocykla Kiedy chwile postoi i trochę ostygnie wszystko działa i jest ok. Co może być przyczyną ? Miał ktoś kiedyś taki przypadek ? Boję się ,że kiedyś w trasie zacznie padać deszcz i jazda w trybie race może być problemem :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cinek78 124 Napisano Czerwiec 3, 2015 lubią przełączniki padać - "początek końca" zaczyna się od właśnie figli... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raven 0 Napisano Czerwiec 4, 2015 Jeżeli padają fabryczne to może jest możliwość zakupienia innych akcesoryjnych ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Czerwiec 4, 2015 drogowe to długie ;) zwykłe to mijania ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Raven 0 Napisano Czerwiec 4, 2015 drogowe to długie ;) zwykłe to mijania ;) no tak sorry :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach