Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
bedi

Uszczelniacz wałka zmiany biegów, numer części?

Polecane posty

Jestem po regeneracji rozrusznika, przy jak wiadomo trzeba zrzucić dekiel alternatora... Chcę przy okazji wymienić simmering uszczelniający wałek dźwigni zmiany biegów no i ja na schematach go nie widzę, pisałem w tej sprawie do ASO we Wrocławiu i też nie są w stanie pomóc... Nie chcę tego składać na stary, żebym zaraz nie wracać do tematu jak zacznie puszcząć...

ziomek pierwsza lepsza hurtownia z lozysklami/zimeringami - zdejmij stary i zapyrdalaj do hurtowni , powiedz ze chcesz taki  sam i firmy cortex i koniecznie z vitonu . zaplacisz taniej i dostaniesz od reki w najgorszym wypadku za dwa dni . wszystkie ozanaczenia sa na zimerringukoles ktory cie obsłuży ogarnie temat , ja po kapitalnym remoncie silnika ,prawie wszyskie zimerngi kupowalem wlasnie w takiej normalnej hurtowni . a po co doplacac za woreczek z naklejka loga ducati ...

Edytowano przez blejz23

Arecki obstawiałem ten sam numer, ale schemat jest mega niewyraźny i zastanawiałem się czy to nie uszczelnienie do okienka, bo chyba w takije grupie było :)

Blejz, właśnie te uszczelnienia drogie nie są tylko czas oczekiwania 1,5 tyg a nie paliło się bo zestaw naprawczy rozrusznika zamówiłem ze stanów z podobnym okresem oczekiwania :)

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.