Pita 0 Napisano Czerwiec 14, 2015 http://motogp.pl/motogp/gp-katalonii-kwalifikacje-dla-suzuki/56483/ http://motogp.pl/motogp/gp-katalonii-lorenzo-najszybszy-w-warm-upie/56506/ Teraz pozostało czekać na wyścig w Moto3 i Moto2 były emocje zobaczymy co pokażą zawodnicy w MotoGP szczególnie Ducati :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Czerwiec 14, 2015 93 znowu w żwirze, 99 znowu wygrał, 46 znowu dobrze walczył utrzymał prowadzenie w generalce. Wielu skończyło na poboczu, łącznie z DesmoDovi... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolin 1 Napisano Czerwiec 15, 2015 A w chu... Polsacie znowu piłka zamiast wyścigów... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gumiś85 0 Napisano Czerwiec 15, 2015 46 DRUGI JEST OK ALE BEDZIE JESZCZE LEPIEJ !!!!!!!!!a bileciki już mam kupione na GP Niemiec he he bedzie się działo pozdro Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Czerwiec 15, 2015 A w chu... Polsacie znowu piłka zamiast wyścigów... masz internet więc w czym problem ? instalujesz IPLA i oglądasz za free w HD... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Mariszon 2 Napisano Czerwiec 15, 2015 masz internet więc w czym problem ? instalujesz IPLA i oglądasz za free w HD... Płacisz abonament, więc chciałbyś oglądnąć w TV, a dodatkowo niektórzy chcieliby nagrać transmisję, żeby móc oglądnąć po pracy. Jak dla mnie sam wyścig nie był zbyt emocjonujący. Kilka gleb na początku przez co zabrakło późniejszej rywalizacji. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
rolin 1 Napisano Czerwiec 15, 2015 Płacisz abonament, więc chciałbyś oglądnąć w TV, a dodatkowo niektórzy chcieliby nagrać transmisję, żeby móc oglądnąć po pracy. Jak dla mnie sam wyścig nie był zbyt emocjonujący. Kilka gleb na początku przez co zabrakło późniejszej rywalizacji. I w tym rzecz, niedziela ładna i szkoda dnia na siedzenie w domu. A tak to nagrywasz i masz na wieczór zajęcie. W każdym razie podziękujmy panu Solorzowi...;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Czerwiec 15, 2015 Na polsat sport news wyścig leciał o 16:50 z odtworzenia, więc nie bardzo rozumiem Wasze rozgoryczenie... Ja się cieszę, że w ogóle jest możliwość obejrzeć motoGP... eurosport SBK też pokazuje z odtworzenia albo wcale jak mają sporo innych rzeczy live... Polsat mimo, że ich nienawidzę to jak by nie patrzeć sporo pokazuje (motoGP, F1, WRC, piłka kopana, siatkówka, etc...) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Henshell 0 Napisano Czerwiec 15, 2015 Na polsat sport news wyścig leciał o 16:50 z odtworzenia W sensie dzisiaj? Nosz jasna cholera a wertowałem chyba z 3 razy i same tenisy, znowu musiały sie im nazwy pomieszać.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomek23 0 Napisano Czerwiec 16, 2015 NIestety Rossi stracił sekundy przebijając się w stawce, których potem nie mógł odrobić. Yamaha miała bardzo dobre tempo, Silniki są zaplombowane tzn., że doszli do optymalnych ustawień innych parametrów. Jeśli chodzi o suzki to start masakra, widać jaka przepaść ich dzieli jeśli chodzi o moc. Muszą coś z tym zrobić. Swoją drogą to w wyścigu mieli świetne tempo wyścigowe i szkoda Espargaro. Liczyłem, że powalczy Rossi z Lorenzo, szkoda, że tak się nie stało. Rossi punkcik przewagi nad Lorenzo - zapowiada się ciekawa walka o mistrza. Marquez - nie wiem co się z nim stało, ale musi odczuwać niesamowitą presję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Czerwiec 16, 2015 93 chyba nie wytrzymuje ciśnienia a za wszelką cenę chciał się pokazać przed własnymi kibicami. Co do VR i JL liczyłem na powtórkę z przed lat :) ale Vale i tak jest dobry w tym sezonie. A co do naszych szkoda Doviego a Andrzej 29 dawał radę. W przyszły weekend WSBK i kolejne emocje :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
maniujr 0 Napisano Czerwiec 16, 2015 Powtórka leciała zaraz po wyścigu tzn. w niedzielę... Rossi mimo, że przegrywa to ma banana na ustach i widać, że jazda daje mu ogrom radochy. Widać, że jedzie bez spinki, nie to co Marquez. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Pita 0 Napisano Czerwiec 16, 2015 http://motogp.pl/motogp/iannone-to-byl-bardzo-trudny-wyscig/56558/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach