słoma 0 Napisano Październik 4, 2015 chciałbym zapytać jakie macie GPS (konkretny producent ) i jak są podłączone podczas ładowania ,czy do gniazda ori ,czy w jakiś inny sposób np,gniazdo zapalniczki przy zasilaniu z aku ,czy innego miejsca ,dotyczy to tez fonów do czego są podłączone podczas ładowania przy długiej jeździe ? , nie pytam się o GPS czy fony nie podłączone do ładowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TastajBobra 0 Napisano Październik 6, 2015 chciałbym zapytać jakie macie GPS (konkretny producent ) i jak są podłączone podczas ładowania ,czy do gniazda ori ,czy w jakiś inny sposób np,gniazdo zapalniczki przy zasilaniu z aku ,czy innego miejsca ,dotyczy to tez fonów do czego są podłączone podczas ładowania przy długiej jeździe ? , nie pytam się o GPS czy fony nie podłączone do ładowania. Mam TomTom Rider 400, wygląda jak na zdjęciach. Jednak nie do końca odpowiem na pytanie, bo podłączenie zleciłem w Ducati Toruń przy okazji przeglądu. A średnio mnie interesowało jak to zrobili, prosiłem, żeby działało i wyglądało ok. Wiem tylko, że na pewno był zdejmowany bak. Przypuszczam, że podłączony jest do instalacji. W momencie otwarcia zapłonu TomTom automatycznie się włącza. Mogę jutro zadzwonić do Przemka i zapytać gdzie podłączyli. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
słoma 0 Napisano Październik 6, 2015 pytam bo wyszła sprawa niskiego prądu , na napięciu 5V na gnieżdzie ORI pod bakiem , i nie wszytkie GPS czy telefony są ładowane przez gniazdo ori , stad ja mam podlaczenie GPS z wyższego napięcia pod siedzeniem. i szukam alternatywy dla ori GPS czy zumo 200 co stanowi baze dla gpS ducati ( zumo 200 a gps ducati to to samo ) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach