Adriano 0 Napisano Kwiecień 4, 2016 Witam, poszukuje monstera 696, znalazłem ogłoszenie czerwonego monstera z czarną ramą. Wychodziły w takim zestawieniu ? zwykle czerwone mają czerwoną ramę czy się mylę ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBadExample 0 Napisano Maj 19, 2016 (edytowany) z czarna tez wychodzily - zreszta zmiana koloru (poza rama) w 696 to jakies 10 min roboty bierz czerwona rame duzo ladniejsza :P Edytowano Maj 19, 2016 przez MrBadExample Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
matekboss 25 Napisano Maj 19, 2016 Witam, poszukuje monstera 696, znalazłem ogłoszenie czerwonego monstera z czarną ramą. Wychodziły w takim zestawieniu ? zwykle czerwone mają czerwoną ramę czy się mylę ? Są też ze srebrną w tym zestawieniu. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
MrBadExample 0 Napisano Maj 21, 2016 Są też ze srebrną w tym zestawieniu. złotą Jesli myslisz o tym co aktualnie wisi na allegro to pamietaj ze sam zegar ciezko dostac a pozniej trzeba i tak go czyscic , chyba ze dolozysz nastepne 2-3 tys i kupisz pelny komplet ECU zegary i kluczyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Adriano 0 Napisano Czerwiec 19, 2016 dzięki bardzo, mnie też czerwona leży najbardziej i właśnie stałem się posiadaczem czerwonego potwora z czerwona ramą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach