Jackvboom 0 Napisano Kwiecień 5, 2016 Myślę, że czas najwyższy aby zacząć poszukiwania chyba nejlepszego monstera;) Gdyby ktos coś słyszał, wiedział, widział to dajcie znać.. Oczywiście musi być okazja, a powazniej w dobrej cenie w oryginale z pewnym przebiegiem potwierdzonym ksiązką.. Rocznik czym młodszy tym lepszy;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Kwiecień 5, 2016 Kalmar - Pan do Ciebie Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arti 6 Napisano Kwiecień 5, 2016 Raczej nie ten przedział cenowy :-) , tyn Pan szuka szrota w dobrym stanie (musi być okazja, a powazniej w dobrej cenie) i dobrych piniadzach ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Kwiecień 5, 2016 Nie, mnie to właśnie wygląda, że to do Kalmara.. Pewny, udokumentowany przebieg, młoda sztuka, cena odpowiednia, a moto spełnia postawione warunki osoby poszukującej pewnego S4rs, tu chyba wszystko się zgadza. Ja dawno nie wiedziałem ogłoszenia pewniejszego S4rs Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Arti 6 Napisano Kwiecień 5, 2016 Pojecie dobra cena i okazja ...kazdy inaczej to interpretuje. Kalmar ma rs'a z cena adekwatna do stanu, okazja to byla na allegro za 12 przemial z ktorego mozna bylo zbudowac godnego rs'a Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Kwiecień 5, 2016 Widzę, źe tu się trolownia robi... Tak pan szuka za darmo!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach