Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
dardes

Szybka do Multi 1200

Polecane posty

Witam,

Próbuje dojść do ładu z szybką do mojej multi i ciekawy jestem Waszych odczuć w tej sprawie. Multi kupiłem z małą krótką szybką MRA (na zdj) która słabo chroni przed wiatrem ale nie powoduje dodatkowych turbulencji wokół kasku więc jest coś tak jak w nakedzie z małą szybką. Obserwując zwłoki komarów struga powietrza uderza trochę poniżej ramion (183cm wzrostu najczęściej jeżdżę w zakresie 150-170km/h) regulacja szybki góra dół niewiele zmienia.

Ponieważ lubię zapodać sobie muzykę przez interkom zanabyłem oryginalną szybkę co by zminiejszyć hałas ale okazuje się że jest jeszcze gorzej ponieważ teraz struga powietrza uderza centralnie w kask, więc jest dużo głośniej i uspokaja się dopiero od 180km/h (regulacja góra/ dół też niewiele zmienia).

Zastanawiam się czy jakiś delfektor by nie pomógł albo może jakaś inna szybka ?

Macie jekieś doświadczenia w tym temacie ??

post-88179-0-80879300-1461577813_thumb.jpg

przejrzyj wątki - temat już był wielokrotnie wałkowany i jest na to patent.. :razz:

Przejrzałem wątki i teraz wiem tylko że pomaga owiewka od Givi ale która i do jakiego wzrostu daje rade ??

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.