Gorzko 10 Napisano Maj 25, 2016 Kończy mi się przód, przed WDW bede musiał wymienić na nowa, tył już 2 tyś temu wymieniony wiec starczy na podróż, co polecacie założyć na przód? Czy taką samą opone jak na tył, czy może jednak coś innego? Dzięki za opinie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
cezario 48 Napisano Maj 25, 2016 Kończy mi się przód, przed WDW bede musiał wymienić na nowa, tył już 2 tyś temu wymieniony wiec starczy na podróż, co polecacie założyć na przód? Czy taką samą opone jak na tył, czy może jednak coś innego? Dzięki za opinie. ja bym założył trochę mniejszą ... :roll: :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gorzko 10 Napisano Maj 25, 2016 Cezzario :) hihi, wiadomo że chodzi o model :) ale dobry yoke :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Maj 25, 2016 Yoke???????? Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
miki 19 Napisano Maj 25, 2016 Patryk ja bym nie kombinował z oponami jak już to spróbuj zrobić regulacje zawieszenia - i ewentualnego obniżenia na półkach wg wskaźników. Efekt będzie lepszy niż zmiana opon z fabrycznych - tym bardzie innej na tył i na przód Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
slomek23 0 Napisano Maj 26, 2016 nie kombinuj, załóż ten sam model bo mix zazwyczaj nie przynosi nic dobrego. Jedyny znany mi i dobry mix to michelin pilot power 2ct z przodu i pure na tyle. W innym wypadku tylko ten sam model zakładam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach