korba6 0 Napisano Czerwiec 5, 2016 Hej kochani, jak wspominałem w "powitalni" rozglądam się od jakiegoś czasu za Monsterkiem 620. Wpadła mi w oko jedna sztuka: http://allegro.pl/ducati-monster-620ie-doinwestowany-i6148691074.html Moto jest cały czas dostępne. Niestety nie znam się na temacie w ogóle :wtf: Co już wiem? Moto sprowadzone z US przez kielecki komis, obecny właściciel (pierwszy w PL) kupił go 3 lata temu. Przeróbki (kierunki itd.) robione przez niego, są oryginalne części. Na pewno był malowany bak - właściciel twierdzi, że: w pierwszym sezonie złożył mi sie miedzy nogami, w zasadzie na postoju. Oparł sie na kierownicy, zle wyregulowany ogranicznik i manetka wciela delikatnie bak. Wówczas wymieniłem kierownice. Na kolejny sezon malowałem bak i oryginalnie siwe plastyki pasków rozrządu i przedniej zębatki. Kochani, jesteście w stanie pomóc? Jeśli to coś wartego uwagi pojadę pewnie we wtorek, napalę się i kupię :twisted: Niestety nie mam nikogo, kto mógłby rzucić na to trzeźwym okiem. Wstawiam jeszcze zdjęcia, które dostałem od właściciela (chyba całkiem równy gość). Wszystkim pomocnym wielkie dzięki z góry! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korba6 0 Napisano Czerwiec 9, 2016 Hej kochani, nikt nie pomoże?:( Wysłane z mojego SM-G920F przy użyciu Tapatalka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PetrolHead 2 Napisano Czerwiec 10, 2016 Daj migusiem adres tego komisu. Będziemy tam dziś przejeżdżać to można obejrzeć. via Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomoD 0 Napisano Czerwiec 10, 2016 Jakby co, Moto będzie jutro na Desmomeetingu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 10, 2016 TomoD już czekamy na Ciebie :) a chętną osobę również zapraszamy koło Wadowić na Desmomeeting to sobie obejrzysz 620 TomoDa - wielokrotnie nawiedzał Kraków i Drukarnię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Czerwiec 11, 2016 Ja jestem z Kielc, z TomoD nie miałem okazji się spotkać, ale można to nadrobić przy okazji spoglądania na Monstera. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 11, 2016 było przyjechać do Wadowic, bo jest tu Tomek i jego ducat Tomek zajął DRUGIE miejsce w Desmo Olimpiadzie! wygrał olej :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
korba6 0 Napisano Czerwiec 12, 2016 Hej kochani, przepraszam za opóźnienie. Niestety nie udałoby mi się dojechać do Wado. I mimo miłości od pierwszego wejrzenia (ja<->Monsterek), zakupiłem Bandita. Monster i tak kiedyś stanie w garażu!! Pozdrawiam PS. Na pewno będę wspominał z sentymentem ten temat i Waszą chęć pomocy!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Czerwiec 12, 2016 W tym roku niestety nie mogłem przyjechać. :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomoD 0 Napisano Czerwiec 20, 2016 No i odjechał, gdzieś do Piotrkowa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Redjasper 53 Napisano Czerwiec 20, 2016 lepiej powiedz co teraz będzie :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Czerwiec 20, 2016 TomoD pytał w innym poście o ST4, więc prawdopodobnie właśnie o to to... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
TomoD 0 Napisano Czerwiec 21, 2016 Rozglądam sie, wlasnie moze, bez szaleństwa, za jakimś ST. Ten o ktorego pytałem jest całkiem całkiem. Choc spotkałem sie z opiniami ze moze lepiej zamiast ST4 to ST3, bo ma lepsza charakterystykę i komfort pracy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PetrolHead 2 Napisano Czerwiec 21, 2016 Najwieksza zaleta ST3 dla mnie to brak największej wady ST4 czyli kontrowersyjnej przedniej lampy. via Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Czerwiec 21, 2016 (edytowany) Niech brat nie robi scen! Są przecież ST4 po lifcie w "budzie" ST3. Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Edytowano Czerwiec 21, 2016 przez ptysiornia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
PetrolHead 2 Napisano Czerwiec 21, 2016 FL robi robotę. A brat jaki mądry, jaki światły, obeznany, wow, szacuneczek. via Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ptysiornia 27 Napisano Czerwiec 21, 2016 Kto z kim przestaje, takim się staje....mój Absolucie! Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gburki2 0 Napisano Czerwiec 21, 2016 miałem st3 a teraz st4s obydwa w tej samej "budzie" i nie zamieniłbym nigdy 4 na 3, jak dla mnie to 4 ma lepszą charakterystykę, po prostu ma chęć jechać :mrgreen: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach