TomoD 0 Napisano Czerwiec 19, 2016 Cześć. Zna ktoś ten moto? http://allegro.pl/ducati-st4s-i6272757437.html#thumb/3 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Marshal 0 Napisano Czerwiec 20, 2016 To motocykl Karaska z innego forum DucatistiPowinno być bez "miny", ale standardowe procedury przy kupnie zachowaj. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
martini 34 Napisano Czerwiec 20, 2016 Ja pierdziu... Mi się bardzo podoba, nigdy nie widzialem na żywo, ale są tam klubowicze, których warto zapytać, pewnie ktoś zna. Piękny. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
faza 15 Napisano Czerwiec 20, 2016 No jeśli z Elbląga to ja bym nie brał .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Frencci 5 Napisano Czerwiec 21, 2016 Marshal, to nasz obecny klubowicz- Adam z Elblaga. To 'Karasek' z tego forum lecz moze przeszedl obecnie na 'inne' w miedzyczasie. Same 'Senny' w grupie 'myszek' ;-] Osobiscie nie polece bo za malo wiem. Wiem jednak, ze Adam na trybunie przywozil fajna syrene strazacka ;-] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach