SPAWAK 0 Napisano Sierpień 10, 2016 Cześć. Wiem, że podobnych tematów było mnóstwo lecz nie moglem znaleźć odpowiedzi na moje pytanie. Które CrashPady będą lepsze do Monstera 696? Te z przesuniętą osią ?np: Czy może te które mocuje się bezpośrednio na szpilkę silnika? np: Jedni mówią, żeby brać tylko te z przesuniętą osią bo w razie czego, szpilka nie uszkodzi silnika, a niektórzy mówią, że te mocowane bezpośrednio do szpilki bo nie ma dodatkowej dźwigni, która może uszkodzić więcej elementów.Co wy o tym myślicie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
demol 0 Napisano Luty 17, 2017 Ja kupiłem te drugie z Wometu, podobno są dobre. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wujek 0 Napisano Luty 17, 2017 jak masz pecha to zle wybierzesz ale zawsze masz te 50% :razz: Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Greg52 6 Napisano Luty 17, 2017 Ja założyłam firmy PUIG .Podobne do 2 zdjęcia Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Luty 18, 2017 Weź R&G zakładałem je u Motomaniax. Początkowo nie chciałem ich u siebie, ale ponoć są solidne i niestety już przez wielu testowane z dobrym skutkiem. Stylistycznie nie jest to szał ale jak moto wróciło z serwisu uznałem że wyglądają naprawdę dobrze - ja polecam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach