Jackvboom 0 Napisano Sierpień 21, 2016 Co rpawda dubluje temat ale poprzedni chyba zamieściłem w złym dziale. A mianowicie muszę zrobić serwis przedneigo zawieszenia. Czy ktoś mógł by mi doradzić gdzie kupić zestaw naprawczy czyli slizgi i uszczelki do zawieszenia ohlins? A drugie. Potrzebuję klucz aby to zawieszenie rozkręcić. Podziękował bym bardzo za porady. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
tremba 6 Napisano Sierpień 21, 2016 Co rpawda dubluje temat ale poprzedni chyba zamieściłem w złym dziale. A mianowicie muszę zrobić serwis przedneigo zawieszenia. Czy ktoś mógł by mi doradzić gdzie kupić zestaw naprawczy czyli slizgi i uszczelki do zawieszenia ohlins? A drugie. Potrzebuję klucz aby to zawieszenie rozkręcić. Podziękował bym bardzo za porady. KTM w Olsztynie ma autoryzacje, robilem u nich tyl wysylkowo. Ale mysle ze kazdy powazny serwis w twojej okolicy ogarnie temat czesci. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
theodor 2 Napisano Sierpień 21, 2016 dobrze rozumiem, załatwić Ci namiar na części, pożyczyć narzędzia i wyjaśnić jak to zrobić? ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Suzumushi 0 Napisano Sierpień 21, 2016 a czy ktoś zna autoryzowany (koniecznie) i dobry serwis ohlinsa ? szukanie po google wypluwa jedynie poznan (rozwazam opcje) i kraków, choć z krakowa jestem to dramatyczny kontakt z powyższym i brak jakiejkolwiek siedziby skutecznie mnie zniechęca. W Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jackvboom 0 Napisano Sierpień 21, 2016 dobrze rozumiem, załatwić Ci namiar na części, pożyczyć narzędzia i wyjaśnić jak to zrobić? ;) nie do końca.. nie wyjaśnić tylko zrobić to za mnie ;p sprawa niby prosta ale jednak nie.. sklepy z częsciami odsyłają do serisów z którymi mi nie po drodze. Zajże jeszcze do KTM w olsztynie, będe tam w przyszłym tygodniu. a co do narzedzi to pytanie drugoplanowe, na alle jest wystarczająco kluczy .. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Jarek72 0 Napisano Sierpień 21, 2016 (edytowany) http://bfgsuspension.pl znają się na rzeczy. Edytowano Sierpień 21, 2016 przez Jarek72 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach