damn 0 Napisano Październik 3, 2016 Cześć! Jaką macie opinię na temat tego streeta http://allegro.pl/ducati-streetfighter-s-1098-i6518238051.html ? Kojarzę, że gość sprzedaje go juz jakiś czas, wczesniej cena była ok 22k a powód sprzedaży że niby "... przywieziony dla dziewczyny, ale dla niej za mocne..." teraz po lekkim ślizgu. Wydaje mi się, że cena jest zbyt niska biorą pod uwagę motor z tym kominem, gdzieś jest chyba haczyk ale nie wiem gdzie... Ktoś ma jakąś wiedzę na temat tego konkretnie sprzeta? Jakiś czas temu sprzedałem MTS 1200s i szukam streeta albo jakiegos ciekawego hypera, wiec jak ktoś coś to proszę pisać. Pozdr! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
KGr 1 Napisano Październik 3, 2016 Przede wszystkim to nie "S"ka... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
damn 0 Napisano Październik 3, 2016 To jest oczywiste, ale jeszcze jakieś inne zastrzeżenia ? Na tor się nim nie wybieram wiec wątpię żebym przy mojej eksploatacji odczuł jakąkolwiek różnice pomiędzy standardem a S'ką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Październik 3, 2016 (edytowany) Kolego nikt tu raczej "na Bolka" oko Ci motocykla nie oceni. Już wiemy, że sprzedający nie wie co sprzedaje lub świadomie wprowadza ludzi w błąd. Co za tym idzie albo sam nie wie co kupił albo spieszy mu się ze sprzedażą. Jeśli dorzucisz do tego, że sprzedaje niedrogo maszynę po 2 miesiącach do tego po ślizgu z którym nic nie zrobił do dziś to tak na zdrowy rozum jedynie jakaś inspekcja na miejscu z kimś ogarniętym pozwoli Ci wstępnie ocenić motocykl - potem serwis - przynajmniej ja bym tak zrobił. Edytowano Październik 3, 2016 przez Kwinto Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach