Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Polecane posty

Facet rzeczowo napisał, nawet jak nie jest Ducatista, który takich rzeczach,  jak przewody w stalowym oplocie ST3  - nie wspomina- bo wszyscy zainteresowani wiedzą, tak samo jak o Brembo i 2 świecach na cylinder...

A z Warszawy do Łodzi to chyba nie jest daleko, żeby się nie karnąć i samemu pobejrzeć, tym bardziej, że ST 3 to nie jest częsty ogłoszeniowy "przypadek"....

Pozdr. J-999

P.S. To moje zdanie...

Motocykl po serwisie doposażony i w jednych rękach od 5-ciu lat. Jeśli stylistycznie mu odpowiada to powiedzmy sobie jasno że w tej kasie bedzie mu trudno wyrwać nawet jakąś Japonię z tym przebiegiem. Pakować 4 litery i jechać oglądać - daleko nie macie :P

Byłem ją obejrzeć. Silnik brzmi bez zarzutu, jeździ, skręca, hamuje. Natomiast: aktualny właściciel położył moto na jedną ze stron (chyba prawą) i lakierował owiewkę. Naklejek nie założył. Moto jednak było lakierowane całe (włącznie z zadupkiem i uchwytem dla pasażera). Miałem sprawdzać, czy przypadkiem ze stanów nie przyjechało jako totalny złom. Ostatecznie stwierdziłem, że szukam mojej idealnej sztuki dalej:)

Serwis również pewnie zrobiony, ale bez paragonów, etc..

Jeśli to, że całe było lakierowane Cię nie zraża, warto podjechać i obejrzeć. Stan techniczny, jak wspomniałem, całkiem ok.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.