Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Sebuch

Monster S4R - Warszawa

Polecane posty

Cześć,

Obejrzałem dzisiaj z kumplem (niegdyś częsty bywalec tego forum), tego S4R:

https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-monster-s4r-warszawa-prywatnie-ID6yNx4R.html

Generalnie cały motocykl nie wyglądał na powypadkowy, odpalił ładnie na strzała, ale:

"Kupiłem go w całości, a jedynym mankamentem było szumiące łożysko na wale" - sprzedający twierdzi, że to łożysko się rozsypało, rozebrał wszystko i poskładał samodzielnie. Poprawcie mnie jeśli się mylę ale czy jak łożysko na wale się rozsypie, to wał nie dostaje luzów i krzywi się?

Dodatkowo stwierdziliśmy, że silnik szumi. Nie są to paski na pewno... Może to być ponownie łożysko, które sprzedający wymienił?

Edytowano przez Sebuch

Jesli sie nie myle to wymienione zostało jedynie lewe łozysko, prawe z oczywistych wzgledów dla każdego kto próbował to zrobic zostało stare.

Ale mozliwe ze myle monstery, bo nie jest jedynym z tym problemem w okolicy warszawy.

Jesli sie nie myle to wymienione zostało jedynie lewe łozysko, prawe z oczywistych wzgledów dla każdego kto próbował to zrobic zostało stare.

Ale mozliwe ze myle monstery, bo nie jest jedynym z tym problemem w okolicy warszawy.

Chyba nie mylisz się ;) Oglądałeś tego S4R rok temu, jak ja szukałem swojego ;) Pozdr. 

on chyba stoi z rok na allegro i z jakiegoś powodu nie może się sprzedać... 

Edytowano przez mioo

on chyba stoi z rok na allegro i z jakiegoś powodu nie może się sprzedać... 

Przedwczoraj pojawił się pierwszy raz, obserwuję allegro itp od 5 miesięcy i ani razu go nie widziałem.... Jesteś przekonany o tym?

Był wystawiony tylko miał inne zdjęcia, też go pamiętam już dawno, ale cena była chyba ciut wyższa teraz spadła.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.