Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Mamba

DUCATI Monster 695 ----- ciągle szukam !

Polecane posty

Ducati to nie bułki w piekarni, czasem nawet zadbane sztuki długo się sprzedają ;) W tej jednej tak na szybko brakuje naklejek 695 pod siedzeniem.

Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk

Te sztuke widze juz od 2 lat chyba.

Mamba, skad Ty jesteś? Na Twoim miejscu nie szukałbym motocykla z daleka, szkoda czasu i paliwa. Zacznij najblizej domu i zobacz jakie masz opcje.

Druga sprawa. Stan techniczny: opony, naped, paski rozrzadu. Suma tych pozycji to ponad 2 tys. wiec patrz co motocykl soba reprezentuje, bo na 10 letnich oponach i rozciagnietym lancuchu daleko nie zajedziesz.

Szukaj moto, gdzie wlasciciel dbal, bo od kazdego handlarza dolicz to tej ceny jeszcze serwis podstawowy ok. 1 tys.

Stoi na allegro długo bo to jednak totalny koniec Polski albo mina. :) Ten handlarz ma sporo Monsterów i motocykli wgl. Tak jak pisze ronnie77 szukaj moto blisko siebie, bo kilka dalszych wyjazdów i budżet na moto powoli topnieje(a frustracja rośnie). Druga opcja to szukanie w pobliżu serwisów/warsztatów ogarniających Ducati aby łatwiej obadać moto.

Blisko do Bielska. Umów się aby sprzedający podrzucił tam motocykl na sprawdzenie. Będziesz wszystko wiedział.

Dzięki wszystkim za porady.

Jestem z Zamościa - odpowiadając na zapytenie kolegi.

Też mi się zdaje, że jest od daaaaawna na aukcji. I wyobraźcie sobie, że też już sprzedany. Tak przynajmniej wynika z info od sprzedawcy.

Heh.... i co tu robić.... Rzeczywiście niełatwo jest kupić fajnego Dukata...

Dzięki za wsparcie.

Szukam dalej!

Cześć Mamba,

Ten ma o wiele niższy przebieg, myślę że warto będzie dopłacić. Akcesoryjne wydechy i w limitowanej wersji.

http://allegro.pl/show_item.php?item=6744064229#9b607fa2ff

Jest fajny ale niestety za drogi. Szukam tak coć do max 10000 - 11000 zł.

Ale dzięki za zainteresowanie. Zastanawiam sie też nad serią S2R...

Jest fajny ale niestety za drogi. Szukam tak coć do max 10000 - 11000 zł.

Ale dzięki za zainteresowanie. Zastanawiam sie też nad serią S2R...

1. W takim budżecie masz tutaj Ducati Monster 750, doinwestowany, zadbany i sprzedaje go forumowy dukatista, więc pewnie będziesz miał wgląd w historie motocykla, może akurat Ci podejdzie.

https://docpoland.com/garage/ogloszenie/1305-ducati-monster-750-ie/

2. Seria S2R mniejsza - 800cm, to wydatek około 15000 w dobrym stanie i z przebiegiem ok. 27-30 tys. z 2005 roku, nie wspominając o doinwestowanych sztukach albo mocniejszej wersji S2R 1000. NB. Jest jeden taki na otomoto.pl teraz wystawiony z wydechem Akrapovic, za 26 000 PLN...

Edytowano przez Trident

Ta 750-ta trochę doinwestowana, takze warta obejrzenia. Różne są podejścia fanów ducati, jeden jeździ wersją "fabryczną" i są zadowoleni, inni serwisują i ubierają motocykl w dość drogie akcesoria, które sprawiają, że motocykl ma duszę. 

Ja w poprzedniego ducata włożyłem w 3 lata ponad 50% jego wartości w różne akcesoria, w obecnego S4Rs (nie przejechałem jeszcze 150 km) już włożyłem kilka tysięcy złotych w serwis i akcesoria.

Także warto kupić doinwestowaną sztukę, poprzedni właściciel tych pieniędzy już nie odzyska, a Ty kupisz piękną sztukę :)

Ta 750-ta trochę doinwestowana, takze warta obejrzenia. Różne są podejścia fanów ducati, jeden jeździ wersją "fabryczną" i są zadowoleni, inni serwisują i ubierają motocykl w dość drogie akcesoria, które sprawiają, że motocykl ma duszę. 

Ja w poprzedniego ducata włożyłem w 3 lata ponad 50% jego wartości w różne akcesoria, w obecnego S4Rs (nie przejechałem jeszcze 150 km) już włożyłem kilka tysięcy złotych w serwis i akcesoria.

Także warto kupić doinwestowaną sztukę, poprzedni właściciel tych pieniędzy już nie odzyska, a Ty kupisz piękną sztukę :)

Jest ładny ale jakoś mnie nie przekonał, ponieważ jest 2000 r. i trochę taki "modzony". Wizualnie i kolorystycznie mi się podoba.

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.
Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.