kaamien 0 Napisano Kwiecień 8, 2017 Witam wszystkich - tak na początek :) Ostatnio zacząłem szukać wymarzonego Ducati 848 w białym malowaniu i bieda niesamowita. Nie tak dawno pojawiło się to ogłoszenie: https://www.otomoto.pl/oferta/ducati-848-bezwypadkowa-oryginalna-sztuka-nie-r6-r1-ninja-ID6yPVkr.html#xtor=SEC-8 Zamierzam się wybrać na oględziny (nie mam daleko) tylko pytanie, czy w ogóle warto? Z rozmowy telefonicznej wynika, że: - sprowadzona z Włoch, zarejestrowana, od prywatnej osoby - najpewniej nie serwisowana, luzy zaworowe nie były robione, rozrząd również, chyba nic nie było robione - prawa owiewka lekko pęknięta - brak obejm obu wydechów - lagi ciekną - gumy do wymiany Poza tym reszta ok, oczywiście okaże się na miejscu. Jak myślicie, warto podjechać? Co wam się jeszcze rzuciło w oczy lub możecie mi poradzić aby dobrze sprawdzić ten egzemplarz? A może znacie kogoś kto nosi się z zamiarem sprzedaży 848 w białym malowaniu? :) Pozdrawiam! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach