BOCZEK 0 Napisano Maj 24, 2017 Po nudzących poszukiwaniach dobrego tapicera(moje siodło sparciało) w WARSZAWIE znalazłem dobrego i taniego , czemu piszę o tym - ano z jednego powodu jak pojechałem na wólczyńską gość krzyknął 500 zł I JESZCZE TO NIE OSTATNIA CENA ,ale jak poszukałem to znalazłem NA ELBLĄSKIEJ TAPICERA za 150 zł wart WARTO POLECAM Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Magneto 2 Napisano Maj 24, 2017 Jeśli mnie pytają polecam - http://www.werson.waw.pl/ Robiłem u nich kilka motocyklowych elementów z bardzo dobrym efektem końcowym. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ronnie77 5 Napisano Maj 24, 2017 Po nudzących poszukiwaniach dobrego tapicera(moje siodło sparciało) w WARSZAWIE znalazłem dobrego i taniego , czemu piszę o tym - ano z jednego powodu jak pojechałem na wólczyńską gość krzyknął 500 zł I JESZCZE TO NIE OSTATNIA CENA ,ale jak poszukałem to znalazłem NA ELBLĄSKIEJ TAPICERA za 150 zł wart WARTO POLECAM Pokaż efekt końcowy :) Jeśli okaże się tak dobry jak mówisz, też skorzystam. Jaki adres dokładnie na tej elbląskiej? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach