Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
Jaca68

Co wybrać nową MTS 950 czy używkę 1200?

Polecane posty

Jak w temacie. Sprzedałem nakeda i szukam moto do turystyki. Doświadczenia ostatnich sezonów pokazują, że jak już się wbiję w ciuchy moto, to mało mnie bawi kilkanaście km po mieście, jak już to dłuższe trasy. W testach  prasowych i zapowiedziach spodobała mi się MTS 950. Niestety nie miałem jeszcze okazji testować, czas znajdę najwcześniej pod koniec lipca. Czy ktoś z posiadaczy 1200 miał okazję pojeździć 950 i ma porównanie?

testowałem małą multisię i powiem Ci szczerze, że wiecej nie potrzeba (moim skromnym zdaniem), jako były jeździec DS1000, w 950 się szczerze zauroczyłem (acz koszt mógłby być dwa razy mniejszy, wtedy może i byloby mnie stać... )

Potwierdzam na codzien jeżdzę MTS 1200 S ale na testach jeżdziłem 950 i na co dzień wystarczająca, nie ma tak ostrego pazura ale silnik bardzo fajnie oddaje moc, prowadzenie nawet lżejsze, Ja byłem zaskoczony pozytywnie.

950 chyba nawet bardziej uniwersalna jest, bardzo fajne moto. Jedna ważna uwaga co do wysokości moto. Ja mam 180 cm i na dużej Multi mam całe nogi na ziemi, w 950 stoję na palcach (nie każdy może czuć się swobodnie, ale za to jest bardzo lekka jak na ten typ motocykla.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.