Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Romcio

Monster 900

Polecane posty

Witajcie. Po dłuższym namyśle doszedłem do wniosku że czas pogonić Monstera chciałem sobie go zostawić i fajnie zrobić ale i tak nie mam czasu na jazdą a garaż za mały na 3 sprzęty. Więc jak w temacie:

rocznik 00r. na gaźnikach

pojemność 900, filtr K&N i wydechy przelot. Łomot konkretny + suche sprzęgło , idealny do straszenia dzieci na ulicy i włączania alarmów u znienawidzonych sąsiadów. 

przejechane dokładnie nie wiem bo od zawsze nie działał mi główny licznik kilometrów, ci co znają to wiedzą że niezbyt mi szło nabijanie kilometrów i jeździłem głównie wokół komina.

foty wrzucę na czasie, moto nie jest odszykowane do sprzedaży bo miałem go zrobić od podstaw ale zainwestowałem ostatecznie w 749  :14_relaxed:

cena wyjściowa to 10tyś.zł do negocjacji . Dodam że jest to sprzęt wyposażony w niezawodną jednostkę napędową a zarazem oszczędną. Przy normalnej jeździe 5,5l po 250km zapala się rezerwa.   Coraz rzadziej spotykany ducat więc może z czasem już tylko zyskać na wartości  :96_ok_hand:

posiadam wszystkie części które zostały zdemontowane, jestem jego właścicielem ponad 6 i nie mam presji na sprzedanie go. W ubiegłym roku zrobiony duży serwis i od tamtej pory przejechane jakieś 400 kilometrów. 

Pozdrawiam :91_thumbsup:

DSC_0062-1.jpg

Ładny, i tak na marginesie to wydaje mi się że masz starszy rocznik niż 2000, co nie znaczy że gorszy ;-)

No pewnie dostrzegasz jakieś detale które mogą o tym świadczyć ;) ale lata jak i te nowsze hehe .

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.