Romcio 0 Napisano Sierpień 11, 2017 Witajcie. Po dłuższym namyśle doszedłem do wniosku że czas pogonić Monstera chciałem sobie go zostawić i fajnie zrobić ale i tak nie mam czasu na jazdą a garaż za mały na 3 sprzęty. Więc jak w temacie: rocznik 00r. na gaźnikach pojemność 900, filtr K&N i wydechy przelot. Łomot konkretny + suche sprzęgło , idealny do straszenia dzieci na ulicy i włączania alarmów u znienawidzonych sąsiadów. przejechane dokładnie nie wiem bo od zawsze nie działał mi główny licznik kilometrów, ci co znają to wiedzą że niezbyt mi szło nabijanie kilometrów i jeździłem głównie wokół komina. foty wrzucę na czasie, moto nie jest odszykowane do sprzedaży bo miałem go zrobić od podstaw ale zainwestowałem ostatecznie w 749 cena wyjściowa to 10tyś.zł do negocjacji . Dodam że jest to sprzęt wyposażony w niezawodną jednostkę napędową a zarazem oszczędną. Przy normalnej jeździe 5,5l po 250km zapala się rezerwa. Coraz rzadziej spotykany ducat więc może z czasem już tylko zyskać na wartości posiadam wszystkie części które zostały zdemontowane, jestem jego właścicielem ponad 6 i nie mam presji na sprzedanie go. W ubiegłym roku zrobiony duży serwis i od tamtej pory przejechane jakieś 400 kilometrów. Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Listopad 15, 2017 zimowa cena to 8tyśi ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
musieli 30 Napisano Grudzień 16, 2017 Ładny, i tak na marginesie to wydaje mi się że masz starszy rocznik niż 2000, co nie znaczy że gorszy ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Romcio 0 Napisano Grudzień 17, 2017 No pewnie dostrzegasz jakieś detale które mogą o tym świadczyć ;) ale lata jak i te nowsze hehe . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach