Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Zaloguj się, aby obserwować  
klekot999

Sprzedam Ducati Paso 750 Limited

Polecane posty

Mój klasyk na sprzedaż, może nie jest idealny, ale zachowany oryginalny stan, technicznie bez zarzutu... Cena 7999. Sprzedaję, ponieważ kupiłem kolejną Cagivę Elefant teraz 750,  a 4 Ducati w jednej klitce się nie mieszczą ;-)

Link

https://sprzedajemy.pl/sprzedam-unikat-ducati-paso-limited-750-lomza-6bea9f-nr35464787

tel:

880 90 32 58

Pozdr. J-999

P.S.  Proszę o przemyślaną decyzję, to stary motocykl - klasyk, ma swoje chimery- wymaga częstszego serwisu- co 3000/5000 km,  np. nie lubi wolnej jazdy w paradach motocyklowych, z racji gaźnika Weber, ma tzw. niewielką dziurę między 4-4,500 obr, ale jeździ poprawnie, sam nie skręca, hamuje naprawdę dobrze,  ma duży zbiornik, spala niewiele...

Widziałem na żywo. Świetnie się prezentuje i ładnie brzmi. A w ostateczności można wymontowac reflektor, wstawić całkiem spory telewizor i postawić jako mebel w domu :) 

Szykuje się zakup, kolejnego motocyka.... Ducati... więc cena jeszcze nieco w dół...

Teraz 7000 zł, ale bez gratisów, może jeszcze trochę zbiję dla jakiejś "marudy" ale naprawdę, to i tak okazja jak za taki zabytek, zarejestrowany i opłacony...o serwisie nie wspomnę... ;-)

Kolejna zmiana ceny, niestety, z przeprowadzonych w zeszłym tygodniu badań rynkowych wyszło, że motocykl ma mocno zaniżoną cenę.

Teraz kosztuje 11200, -

Nie dorzucam, gratisów, sprzedaję, tak jak stoi,lub zostaje w kolekcji.

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Zaloguj się, aby obserwować  

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.