klekot999 29 Napisano Sierpień 13, 2017 Mój klasyk na sprzedaż, może nie jest idealny, ale zachowany oryginalny stan, technicznie bez zarzutu... Cena 7999. Sprzedaję, ponieważ kupiłem kolejną Cagivę Elefant teraz 750, a 4 Ducati w jednej klitce się nie mieszczą ;-) Link https://sprzedajemy.pl/sprzedam-unikat-ducati-paso-limited-750-lomza-6bea9f-nr35464787 tel: 880 90 32 58 Pozdr. J-999 P.S. Proszę o przemyślaną decyzję, to stary motocykl - klasyk, ma swoje chimery- wymaga częstszego serwisu- co 3000/5000 km, np. nie lubi wolnej jazdy w paradach motocyklowych, z racji gaźnika Weber, ma tzw. niewielką dziurę między 4-4,500 obr, ale jeździ poprawnie, sam nie skręca, hamuje naprawdę dobrze, ma duży zbiornik, spala niewiele... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Groszek 8 Napisano Sierpień 16, 2017 Widziałem na żywo. Świetnie się prezentuje i ładnie brzmi. A w ostateczności można wymontowac reflektor, wstawić całkiem spory telewizor i postawić jako mebel w domu :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Sierpień 17, 2017 Groszek...jesteś niesamowity hahahahahhahahahha Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Wrzesień 10, 2017 Dla Ducatistów cena 7500 i jeszcze do negocjacji :-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 9, 2017 Szykuje się zakup, kolejnego motocyka.... Ducati... więc cena jeszcze nieco w dół... Teraz 7000 zł, ale bez gratisów, może jeszcze trochę zbiję dla jakiejś "marudy" ale naprawdę, to i tak okazja jak za taki zabytek, zarejestrowany i opłacony...o serwisie nie wspomnę... ;-) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klekot999 29 Napisano Październik 17, 2017 Kolejna zmiana ceny, niestety, z przeprowadzonych w zeszłym tygodniu badań rynkowych wyszło, że motocykl ma mocno zaniżoną cenę. Teraz kosztuje 11200, - Nie dorzucam, gratisów, sprzedaję, tak jak stoi,lub zostaje w kolekcji. 1 Aizo zareagowało na to Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach