Skocz do zawartości

Desmo Maniax is a group with desmo in their hearts!

Welcome, Guest!

By registering with us, you'll be able to discuss, share and private message with other members of our community.

Kwinto

Sprzedam Monster 696

Polecane posty

Sprzedam Ducati Monster rok 2010, zakupiony w maju 2011 w Polskim salonie.
Motocykl absolutnie bezwypadkowy, użytkowany przeze mnie od 5 sezonów.  Aktualny przebieg 13200 km.
Ducati mimo niskich przebiegów było na bieżąco serwisowane w MotoManiax w Warszawie gdzie można potwierdzić historie serwisową, którą oczywiście posiadam w postaci faktur i wpisów w książce. 
Ostatni duży serwis zawierał: 
- serwis rozrządu
- serwis olejowy 
- serwis przedniego zawieszenia 
- montaż nowego akumulatora 
- zakup ładowarki akumulatora
- montaż crash pada centralnego R&G
- montaż krótkiego mocowania tablicy rej.
Koszt w/w czynności wykonanych przed sezonem 2017 to łącznie 3300,- pln (faktury oddaje kupującemu).
W 2016 roku w Monsterze zamontowano akcesoryjny wydech SC Project GP Tech zakupiony w salonie Ducati EuroRider - koszt 2912,- pln (faktura). 
Oczywiście motocykl można sprawdzić w ASO lub dowolnym serwisie na koszt kupującego.
Chętnie odpowiem na wszystkie pytania najlepiej telefonicznie, może być też mail lub SMS czy FB. 
Zdecydowanemu kupującemu w komplecie oddam torbę turystyczną Ducati - koszt nowej ponad 800 pln.
Jestem fanem marki, sprzedaje tylko ze względu na planowany zakup większego Ducati. 
Nie interesuje mnie zamiana chyba, że na Diavela w podobnym stanie oczywiście z moją dopłatą. 

Cena 19990,- pln post-88153-0-46527900-1460530434_thumb.jpg
Tel kontaktowy 606 994 993 
Pozdrawiam

Sprzedany / prośba o zamknięcie ogłoszenia. Nie widzę tej opcji u siebie :P

Gość
Temat jest zablokowany i nie można w nim pisać.

Ważne informacje

By using this site, you agree to our Warunki korzystania z serwisu.