Kwinto 21 Napisano Sierpień 21, 2017 Sprzedam Ducati Monster rok 2010, zakupiony w maju 2011 w Polskim salonie. Motocykl absolutnie bezwypadkowy, użytkowany przeze mnie od 5 sezonów. Aktualny przebieg 13200 km. Ducati mimo niskich przebiegów było na bieżąco serwisowane w MotoManiax w Warszawie gdzie można potwierdzić historie serwisową, którą oczywiście posiadam w postaci faktur i wpisów w książce. Ostatni duży serwis zawierał: - serwis rozrządu - serwis olejowy - serwis przedniego zawieszenia - montaż nowego akumulatora - zakup ładowarki akumulatora - montaż crash pada centralnego R&G - montaż krótkiego mocowania tablicy rej. Koszt w/w czynności wykonanych przed sezonem 2017 to łącznie 3300,- pln (faktury oddaje kupującemu). W 2016 roku w Monsterze zamontowano akcesoryjny wydech SC Project GP Tech zakupiony w salonie Ducati EuroRider - koszt 2912,- pln (faktura). Oczywiście motocykl można sprawdzić w ASO lub dowolnym serwisie na koszt kupującego. Chętnie odpowiem na wszystkie pytania najlepiej telefonicznie, może być też mail lub SMS czy FB. Zdecydowanemu kupującemu w komplecie oddam torbę turystyczną Ducati - koszt nowej ponad 800 pln. Jestem fanem marki, sprzedaje tylko ze względu na planowany zakup większego Ducati. Nie interesuje mnie zamiana chyba, że na Diavela w podobnym stanie oczywiście z moją dopłatą. Cena 19990,- pln Tel kontaktowy 606 994 993 Pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Kwinto 21 Napisano Sierpień 23, 2017 Sprzedany / prośba o zamknięcie ogłoszenia. Nie widzę tej opcji u siebie :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach